Ο Δήμος Αιτωλικού με διοργανωτή τον ιδρυτή του συλλόγου Α.Π.Δρομέων Αιτωλίκου, Σαραντάρα Μάκη πραγματοποιήσε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στην πανέμορφη Λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού, τον 4ο Αγώνα Δρόμου «Γύρος της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού 12,3 χλμ.» για δρομείς και περιπατητές. Δυστυχώς ο καιρός μας  θύμησε ότι έρχεται ο χειμώνας και η βροχή έκανε την εμφάνιση της προς το τέλος του αγώνα και κράτησε εως αργά το βράδυ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στην διεξαγωγή του αγώνος ούτε στις απονομές.


Η εκκίνηση για τον Αγώνα των μεγάλων δόθηκε στις στις 17:30 μμ. Είχε προηγηθεί στις 17:15 αγώνας 500 μέτρων για Παιδιά έως 10 ετων και 700 μέτρων για νέους αθλητές εως 17 ετών. Έγινε ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι συμμετοχές των παιδιών ήταν 65, ενώ των ανδρών, των γυναικών και μερικών περιπατητών οι συμμετοχές έφτασαν συνολικά στις 223.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Σταματόπουλος Γιάννης με 41:21 του Σ.Δ.Υ.Πατρών, δεύτερος ο Μουσούντας Κων/νος με 44:00 του Πέλοπα Πατρών και τρίτος ο Σκούταρης Νίκος με 44:09 του Σ.Δ.Υ.Βόλου. Στις Γυναίκες πρώτη ήρθε η Σταμούλη Γεωργία με 51:19 του Γ.Ε.Αγρινίου, δεύτερη η Σταμούλη Κων/να με 52:45 του Γ.Ε.Αγρινίου και Τρίτη η Χαραλαμποπούλου Νικολίτσα με 54:14 του Ελ.Βενιζέλος Χανίων. Εντός ολίγου θα αναρτηθεί και η υπόλοιπη λίστα  των συμμετεχόντων

Ο σύλλογός μας άλλη μια φορά έδωσε ένα βροντερό παρόν με 18 δρομείς και 5 παιδιά. Καταγράφονται με την σειρά τερματισμού : Παπαδογιώργος Χρήστος, Καραχάλιας Δημήτρης, Σταμπέλος Γιάννης, Καραγεώργος Γιάννης, Δημόπουλος Γιώργος, Κυρίτσης Γιώργος, Παπαχρήστος Σπύρος, Δημητρίου Σπύρος, Πασχάλης Γιώργος, Λαγουδάκης Κων/νος, Κόγγος Παναγιώτης, Σταυρόπουλος Σπύρος, Δούνης Γιώργος,  Ζαβέρδας Ταξιάρχης, Πολιτοπούλου Γεωργία, Γονατάς Κωστας Καμπάς Πέτρος, Μακρής Κων/νος και τα παιδάκια : Μακρής Γιάννης,  Μακρής Σωτήρης,  Μακρή Ασημίνα,  Δημητρίου-Μασγάλα Γιάννης και  Κόγγος Βασιλάκης.

Ακολούθησαν απονομές  με την παρουσία του Δημάρχου κον ΓΑΛΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και άλλων μελλών του Δ..Σ του Δήμου Αιτωλικού. Στούς πρωτέυσαντες  στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, δόθηκαν κύπελλα, μετάλλια και βιβλίο με την ιστορία της περιοχής. Έγιναν επίσης ειδικές βραβεύσεις. Μεταξύ αυτών βραβεύθηκε και ο Δημήτρης Καραχάλιας για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια.

Μετά τον Αγώνα και τις απονομές γιορτάσθηκε η Ψαράδικη Γιορτή, στην ταβέρνα του Μάκη του Σαραντάρα, με άφθονα εδέσματα της Λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού, προσφορά του διοργανωτή.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ

Φωτογραφίες του Αγώνα

Από admin

5 σχόλια στο “Αποτελέσματα 4ος Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού 12,3Κμ”
  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Κ ΕΣΑΣ,ΟΣΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!

  2. Γεια χαρα,
    Τα αποτελέσματα είναι αυτά που έδωσαν οι διοργανωτές, εμείς απλά τα γράψαμε και τα ανεβάσαμε. Οπότε Δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε την αξιοπιστία τους. Κι εγώ στο δικό μου χρόνο νομίζω οτι υπάρχει μια απόκλιση γύρω στο 1 λεπτό.

  3. Επειδή εμείς απλά γράψαμε και ανεβάσαμε τα αποτελέσματα που εστειλαν οι διοργανωτές, αν μπορείς να εκτιμήσεις ποιος χρόνος ειναι σωστος, πες μας να σβήσουμε τη διπλοεγραφή.
    τα αποτελέσματα ειναι αυτα που εδωσαν οι διοργανωτες, δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αξιοπιστία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.