Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Κούση.

Περίπου 300 δρομείς από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλόξενους κάτοικους σ’ όλη τη διαδρομή, από την παραλίμνια περιοχή Δογρί Τριχωνίδας που ξεκίνησαν, μέχρι τον τερματισμό στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.Τα οικονομικά έπαθλα των διοργανωτών είχαν σαν αποτέλεσμα να προσελκίσουν πολλούς και μεγάλους  αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός και βοήθησε τους αθλητές στο να τρέξουν  ευχάριστα.

Η αγωνιστική διαδρομή ήταν εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά και περνάει από τις παρακάτω τοποθεσίες:

Αφετηρία: Δογρή  – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός –  Χαριλάου Τρικούπη – Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας  Αγρίνιο.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 16 δρομείς, δηλώνοντας ξανά βροντερό παρόν ενόψη των πολλών αγώνων που ακολουθούν την περίοδο που έρχεται. Καλύτερος των Ναυπάκτιων ο Δημήτρης Καραχάλιας που τερμάτισε τα 21,1χλμ σε 1:26:45, έχοντας δίπλα του τον νεαρότερο αθλητή του συλλόγου Παπαδογεώργο Χρήστο (χρόνος 1:28:00),  προετοιμάζοντας τον για μεγαλύτερους αγώνες.

Νικητής του αγώνα ο Γιώργος Καραβίδας της Α.Ε.Κ. με χρόνο 1:06:27 ακολουθούμενος από τον Δημοσθένη Μαγγίνα του Ο.Σ.Φ.Π.  (1:06:39) και τον Αγρινιώτη Κώστα Τουσέ της ΓΕΑ (1:09:20). Στις γυναίκες κέρδισε η Ντενίζ Δημάκη με επίδοση 1:17:51.

Σε όλους του συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλεια, τσάντες για τον ώμο και αναμνηστικά καπέλα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε το Γιώργο Καραβίδα να τερματίζει πρώτος στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου με νέο ρεκόρ αγώνα 1:06.27.

Δείτε Φωτογραφίες του αγώνα

 

Από admin

3 σχόλια στο “Αποτελέσματα 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21,1 χλμ.) «Μιχάλης Κούσης”
  1. Μπράβο και πάλι μπράβο στο σύλλογο, γιατί συνεχίζει να δίνει βροντερό παρόν σε όλους τους αγώνες της δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο. Μπράβο και για τους πολύ καλούς χρόνους. Οι περισσότεροι βελτιώνονται συνεχώς. Εύχομαι καλή συνέχεια και δυναμικές παρουσίες και στους επόμενους αγώνες (Μεσολόγγι,Ναύπακτο,Λευκάδα)

  2. gia sas kali diorganosi mexri tin ethniki kalos dromos meta itane ligo kakos den pirazi ke tou xronou an iparxi kamia foto me arithmo 154 tin stelnete efxaristo poli gia

  3. Καταπληκτικη οργανωση! Πολλα συγχαρητηρια στους διοργανωτες αλλα και στον κοσμο που μας εμψυχωνε ιδιαιτερα. Μακαρι, επομενοι αγωνες να εχουν οπως κι αυτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.