Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την 13 Μαρτίου 2011 στο Αγρίνιο, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και στην καλλιέργεια κλίματος φιλίας και εμπιστοσύνης του πολίτη με την αστυνομία. Η ονομασία του αγώνα δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» προέρχεται από τον προστάτη άγιο της αστυνομίας.

Διοργανωτής του αγώνα ήταν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας). Οι συμμετοχές έφτασαν τις 150 περίπου. Συμμετείχαν εκτός απ’ τους αστυνομικούς και δρομείς απ’ όλες τις ηλικίες από διάφορες πόλεις. Διακρίναμε δρομείς απ’ την Πάτρα, το Αιτωλικό, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο. Ο σύλλογος μας εκπροσωπήθηκε απ’ τους Μακρή Κων/νο, Μαστρογίαννη Δημήτρη, Παπαδογιώργο Χρήστο και Παπαχρήστο Σπύρο.


Η εκκίνηση δόθηκε στις 11:00 πμ μπροστά απ’ το  Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, αφού προηγουμένως έγιναν εκδηλώσεις τιμής για τους δύο αστυνομικούς που χάθηκαν πρόσφατα την στιγμή του καθήκοντος. Επίσης σε ένδειξη πένθους και τιμής όλοι οι συμμετέχοντες αστυνομικοί έφεραν μαύρο περιβραχιόνιο.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και η διοργάνωση άψογη. Ο αγώνας περιλάμβανε επίπεδη διαδρομή 8 χιλιόμετρα στην περιοχή Δοκίμι κοντά στο Αεροδρόμιο Αγρινίου. Ο τερματισμός του αγώνα ήταν στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση, μπροστά απ’ το Αστυνομικό Μέγαρο.

Σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια, ενώ βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες με κύπελλο. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.