Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στο Ναύπλιο ο 10ος Δρόμος Αργολικού κόλπου μήκους 15,5Κμ. Η καταπληκτική διαδρομή κατά μήκος της παραλίας του Ναυπλίου, σε συνδυασμό με τον πολύ καλό καιρό και το τριήμερο αργίας συνετέλεσαν στις πάρα πολλές συμμετοχές (περίπου 500 δρομείς τερμάτισαν).

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:00 π.μ. Τα πρώτα 4km είναι κατηφορικά μέχρι το χωρίο Μύλοι, και μετά η διαδρομή έως τον τερματισμό στο Ναύπλιο (απέναντι από το κολυμβητήριο) είναι επίπεδη με ελάχιστες μικρές ανηφόρες.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Αργολίδας.

Νικητής στους άνδρες αναδείχτηκε ο Άκης Αναγνώστου, με δεύτερο το Γιάννη  Χαμόδρακα  και τρίτο τον Παναγιώτη Βουτσινά. Στις γυναίκες πρώτη ήρθε η Ειρήνη Κοκκιναρίου και ακολούθησαν η Φιλίππα Πουλίδου και η Χαρά Σκουλαρίκη..

Ο Σύλλογος μας για άλλη μια φορά έδωσε παρόν σε αγώνα δρόμου με 4 δρομείς αυτή τη φορά, τους (κατά σειρά τερματισμού): Καραγιώργο Γ., Πασχάλη Γ., Πολιτοπούλου Γ., Γονατά Κ.

Οι διοργανωτές του αγώνα μας έστειλαν τα τελικά αποτελέσματα με χρόνους. Ο ΣΕΒΑΣ Ναυπλίου ευχαριστεί πολύ τις κυρίες ΦΙΛΛΙΠΑ ΠΟΥΛΙΔΟΥ και ΧΑΡΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ.

ΣΕΒΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Αποτελέσματα  (Γενική)

Αποτελέσματα  (Ανδρών)

Αποτελέσματα  (Γυναικών)

Φωτογραφίες του αγώνα:

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.