Ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Πατρέων, σε συνεργασία με τους Οργανισμούς Νεολαίας & Άθλησης των Δήμων Βραχνεΐκων και Παραλίας και τη συμμετοχή του Συλλόγου «ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» & του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «O ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», συναντώνται για 17η χρονιά στις 3 Οκτωβρίου 2010 στη διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Δρόμου Αχαΐας (αγώνας 21.100 m).

Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.

Με αυτήν την αξία δανειζόμαστε την αγωνιστικότητα και τη θέλησή σας για να μεταγγίσουμε στην κοινωνία μας το δικό σας ρυθμό με τη συμβολική εμφάνιση σας, αλλά και την ουσιαστική παρουσία σας. Γράψτε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα στο μπλουζάκι σας και δηλώστε το μαζί με την εγγραφή σας για να λάβετε μέρος στις απονομές επάθλων ή … απλώς φορέστε το μήνυμά σας στη γραμμή της εκκίνησης, στη διαδρομή ή στον τερματισμό ενθαρρύνοντας τους αθλητές που αγωνίζονται και προκειμένου να βραβευτείτε και οι ίδιοι ως ενεργοί θεατές στο αγωνιστικό δρώμενο!

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 π.μ. στα Καμίνια Δήμου Βραχνεΐκων. Η πορεία του αγώνα διέρχεται παραλιακά από το Δήμο Παραλίας με τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα.

Σταθμοί ανεφοδιασμού με νερό θα υπάρχουν στο 5ο ,10ο 13ο, 16ο 18ο και 20ο χιλιομετρικό σημείο της διαδρομής.

Η αναχώρηση των αθλητών προς την αφετηρία θα γίνει στις 9:30 π.μ. με λεωφορεία της διοργάνωσης από την Πλατεία Γεωργίου Α΄ στην Πάτρα.

Μετά τον τερματισμό θα υπάρχουν διαθέσιμα λουτρά για τους αθλητές στην οδό Πατρέως 96 & Καραϊσκάκη (Γυμναστήριο «Μαίανδρος»).

Με πρώτο βραβείο για κάθε αθλητή τη χαρά από τη συμμετοχή, μετά τη λήξη του αγώνα, η διοργάνωση θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες παραθέτοντας γεύμα.

Δηλώσεις Συμμετοχής & Πληροφορίες: www.onapatras.gr, sdypatras@gmail.com, τηλ/fax Σ.Δ.Υ. Πάτρας 2610-621731,2610-621731      , 6944886644               6944886644      .

Γραμματεία θα λειτουργήσει για περιορισμένο αριθμό εγγραφών από τις 8:30 π.μ. την ημέρα του αγώνα στην Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Κατεβάστε το ραδιοφωνικό σποτάκι του αγώνα.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.