Ο Μαραθώνιος «WingsforLifeWorldRun» είναι ένας αγώνας για όλους. Στις 4 Μαΐου αθλητές κάθε επιπέδου τρέχουν σε όλο τον κόσμο (40 χώρες, 5 ηπείρους) ταυτόχρονα, με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη θεραπεία των κακώσεων της σπονδυλικής στήλης.

Λόγω του ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια επίσημη διοργάνωση για τον σκοπό αυτό, οι Σύλλογοι «Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων» και «Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας» καλούν τους αθλητές κάθε επιπέδου, κάθε έναν που θα συμμετάσχει σε κάποιον αγώνα στις 4 Μαΐου στην χώρα μας, να αφιερώσει τα πολλά ή τα λίγα χιλιόμετρα που θα διανύσει για τον σκοπό αυτό.

Μέλη και φίλοι των δύο Συλλόγων θα τρέξουν για τον συγκεκριμένο σκοπό σε έναν πολύ όμορφο αγώνα βουνού στον Ερύμανθο mountain trail «Ηράκλειος Άθλος» 2014 με διοργανωτή το Σωματείο LepantoRunners Ναυπάκτου.

Καλούμε και εσάς να στηρίξετε και να αποτελέσετε μέρος αυτής της παγκόσμιας κίνησης… Καλούμε και εσάς να τρέξετε για κάποιον που δεν μπορεί…

4 May 2014

We will be there…. Running for a cause… Running for those who can’t…

ΤραπεζικόςΛογαριασμός: INTERNATIONAL

Bankhaus Carl Spängler & Co., Salzburg

IBAN: AT27 1953 0001 0001 1911 BIC: SPAEAT2S
Beneficiary: Wings for Life – Spinal cord research foundation
Fürstenallee 4
AT-5020 Salzburg
Πληροφορίες: http://www.wingsforlifeworldrun.com/en/

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.