Λόγω αποχώρησης του Συλλόγου Δρομέων Μαραθωνοδρόμων-υπεραποστάσεων Ναυπάκτου «LEPANTO»από τη διοργάνωση του 8ο Λαϊκού Αγώνα δρόμου στις 27 Απριλίου 2014για την απελευθέρωση της Ναυπάκτου το 1829, το Δημοτικό Συμβούλιο με την αριθμ. 166/2014 απόφαση του άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και αντί στις 27.04.2014 ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 4.05.2014 κ΄ώρα 10:45΄μόνο για μαθητές των Σχολείων της Πόλης Ναυπάκτου και για τη Διαδρομή: Λιμάνι-παραλία Ψανής κ΄ επιστροφή.

   Οι δηλώσεις συμμετοχής που έγιναν έως τώρα λόγω των μεταβολών που επήλθαν θεωρούνται ως μη γενόμενες.

                                                     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                           ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Από admin

Μια σκέψη στο “Δελτίο τύπου Δήμου Ναυπακτιας για το Γύρο Ναυπάκτου”
  1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΓΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΑ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ….ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΕΤΗ….ΑΝ Ο Κ.ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΥΝ ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.