Δελτίο τύπου

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, το Σάββατο 25/1/2014, διοργάνωσε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο της πόλης μας και η προσέλευση των μελών του Συλλόγου μας ήταν εντυπωσιακή.

  Στην εκδήλωσή μας παρευρέθησαν εκπρόσωποι  Αθλητικών φορέων και Συλλόγων του πόλης μας.

IMG_0506_1

     Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ιωαννίνων κ. Μάμαλης  Κωνσταντίνος, ο έφορος του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων  κ. Κολόκας Παντελής μαζί με τους υπεύθυνους στίβου κ. Κουτσό Κωνσταντίνο και  κ. Αγγέλη Φωτεινή, ο Πρόεδρος της ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων κ. Αρλέτος Πέτρος με τους κ. Βλάχα Γεώργιο και Λώλη Κωνσταντίνο, από τον ΑΟ Σπάρτακο Ιωαννίνων ο Πρόεδρος κ. Τσιμαράκης Απόστολος, από τον ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων οι κ.Μίχος Νικόλαος και Κατσουλίδης Πέτρος και τέλος ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών (Ε.Σ Ιωαννίνων) κ. Κωνσταντίνος Τσάγκας.

   Εκ μέρους του ΣΔΙ τονίστηκε η ανάγκη για σταθερή συνεργασία, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των αθλητικών συλλόγων και δόθηκε η διαβεβαίωση για την πλήρη υποστήριξη και βοήθειά του, σε κάθε προσπάθεια και δράση τους.

    Τέλος μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο τηλεοπτικός σταθμός ΒΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διά του κ. Πανταζή Βασίλη, καλύπτοντας παράλληλα, τηλεοπτικά την εκδήλωση καθώς και το φωτογραφείο, του μέλους  και αθλητή του συλλόγου μας κ.Μιχάλη Αναγνωστόπουλου, το οποίο κάλυψε φωτογραφικά  όλες τις όμορφες στιγμές της εκδήλωσης.

      Επίσης ευχαριστούμε για τις δωρεές τους, το κατάστημα Αθλητικών ειδών Siontis Athletics, το κατάστημα Χαρτικών Ειδών Πρωτότυπο, το κατάστημα ειδών πληροφορικής Computer Data, το κατάστημα ειδών ένδυσης Βαρδάκης, την αποθήκη οργάνων γυμναστικής Σιχλιμίρης, τα ζαχαροπλαστεία Μάντζιος και τη διοργάνωση Kerkini Lake Run.

IMG_0559_1

      Ακολούθησαν οι βραβεύσεις και οι τιμητικοί έπαινοι του Συλλόγου μας, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια όμορφη ατμόσφαιρα στην εκδήλωση.

   Βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα τα μέλη και αθλητές του ΣΔΙ οι κ. Παππάς Αντώνιος και η κ. Νικολίνα – Ρόζα Γραμμενιάτη, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο αγωνιστικότητας,  για τις διακρίσεις τους  και την εν γένει αθλητική τους παρουσία, σε αθλητικά γεγονότα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

    Επίσης με τιμητική πλακέτα βραβεύτηκαν τα μέλη του Συλλόγου μας  Αριστείδης Γραμμενιάτης και Παρασκευή Παίδαρου για τις αξιοσημείωτες επιδόσεις τους με την ομάδα μας, τονίζοντάς τους παράλληλα, την προτροπή μας στο να συνεχίσουν να τιμούν με την παρουσία τους τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και την κατάδειξη ενός υγιέστερου τρόπου ζωής στα παιδιά μας αλλά και την κοινωνία μας.

IMG_0591_1

   Ακολούθησαν οι βραβεύσεις με τιμητικό έπαινο του Συλλόγου μας

και συγκεκριμένα στους:

● Θεόδωρο Παπασταύρου για την 1η θέση κατηγορίας Μ50 στον 31ο ΚΜΑ με χρόνο 2:55:33

●Ηλία Νάτσια για τις συνεχείς διακρίσεις του, σε Λαϊκούς Αγώνες Δρόμου.

● Μπαλατσό Ευάγγελο, Κουκέση Οδυσσέα, Καννή Δημήτριο, Τζουμάκα Βασίλειο, Καλογήρου Μάρα, Τσουκανέλλη Αλεξάνδρα και Αναγνωστόπουλο  Βασίλειο για τη συμμετοχή τους σε υπερμαραθώνιους  αγώνες βουνού.

●Τσαμπούρη Δημήτριο και Αναγνωστόπουλο Μιχάλη για τη συμμετοχή τους  στον Olympus Mythical Trail.

●Ανδρούτσο Δημήτριο, Τομαρά Αναστάσιο, Χαρίση Νικόλαο, Παπαϊωάννου Φοίβο, Παππά Σπύρο, Παππά Άγγελο και Παπαγιάννη Θεόδωρο για τις διακρίσεις τους σε Λαϊκούς Αγώνες δρόμου.

●Στον υπερμαραθωνοδρόμο Σίμο Νικόλαο για τη συμμετοχή του σε υπερμαραθώνιους αγώνες  δρόμου και βουνού.

   Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τις ευχές και τους χαιρετισμούς των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΣΔΙ και των επίσημων προσκεκλημένων μας, ευχόμενοι << Χρόνια πολλά!!  Καλή Χρονιά!! Υγεία, ευτυχία με  πολλές δρομικές συγκινήσεις και επιτυχίες σε όλους!!!

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.