Αγαπητοί συνάδελφοι.

Όπως θα διαβάσατε στα πρακτικά του Δ.Σ. συμφωνήσαμε με τον ΣΕΓΑΣ και την οργανωτική επιτροπή να κάνουμε ομαδικές εγγραφές για τον ημιμαραθώνιο.

 Οι αθλητές που δηλώνονται από τους συλλόγους δρομέων, μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, θα καταβάλουν το ποσόν των 10 ευρώ, για τον ημιμαραθώνιο και 6 ευρώ για τον αγώνα των 5 χλμ, όσο αφορά το βασικό πακέτο και αναλογικά, με πρόσθεση 15 ευρώ, για το ενισχυμένο πακέτο.

Τα χρήματα του βασικού πακέτου, θα συγκεντρώνονται από την επιτροπή και στην συνέχεια σε ιδιαίτερη τελετή, θα αποδίδονται σε ιδρύματα, κατά 50% της επιλογής της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και κατά 50% της επιλογής του ΣΕΓΑΣ.

Ειδικά για την πρώτη χρονιά 2014, όλο το ποσόν συμφωνήθηκε να δοθεί, σε τελετή που θα συμμετέχουν και οι δυο ομοσπονδίες, στην ιερά αρχιεπισκοπή Αθηνών, για την προσφορά συσσιτίων στους άπορους συμπολίτες μας.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Από την οργανωτική επιτροπή μπορούν να μας διαθέσουν μέχρι:

1.200 θέσεις για τον ημιμαραθώνιο.

  700 θέσεις για τον αγώνα των 5 χλμ

Παράκληση το αργότερο μέχρι τις 5/2/2014 να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ:
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ
   

Οποίος συλλογος δεν απαντήσει, μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία 5/2/2014,  θα θεωρηθεί ότι δεν επιθυμεί να υποβάλλει ομαδική συμμετοχή στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Ο αγώνας των 3 χλμ διοργανώνεται από τον Δήμο της Αθήνας. Οι εγγραφές δίνονται μέσω των επηρειών του και δεν έχουν κόστος συμμετοχής.

Στην διάθεση σας

Για το Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ Υ

Γιώργος Διαμαντής

Γεν. Γραμματέας

6977360245

http://eoslmay.org/

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.