Όπως γνωρίζετε και ασφαλώς διαβάσατε και στα πρακτικά της Γενικής μας Συνέλευσης, μετά από διαπραγματεύσεις καταλήξαμε σε συμφωνία με την οργανωτική επιτροπή του μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»:

 

Η συμφωνία που εγκρίθηκε από την Γενική μας Συνέλευση, είναι η παρακάτω. Να διεκπεραιώνονται οι συμμετοχές κεντρικά, ενώ οι σύλλογοι θα καταβάλουν για κάθε συμμετοχή.

 

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

15

35

10.000μ.

7

27

5.000μ

7

27

 

Επομένως θα πρέπει να συμπληρώνετε απαραίτητα το συνημμένο EXCEL και να το στέλνετε σε μένα, με τις συμμετοχές του συλλόγου σας μέχρι την 14/3/2014. Το ποσό προκύπτει αυτόματα.

 

Τα χρήματα θα αποστέλλονται σε λογαριασμό που θα σας στείλω τις επόμενες 1-2 ήμερες.

 

Με την συμφωνία θα έχουν όφελος οι σύλλογοι και τα μέλη τους, αφού η ομαδική εγγραφή, εκτός ομοσπονδίας, είναι κατά 5 € ακριβότερη για τον μαραθώνιο και κατά 3 € για τα 5 & 10 χιλιόμετρα.

 

Εμείς θα αφαιρέσουμε 2 € από κάθε συμμετοχή στα 5 & 10 χλμ και 5 € από κάθε συμμετοχή στον μαραθώνιο και θα τα στείλουμε στην διοργάνωση.

 

Έτσι, πέρα από το ανωτέρω αφελώς μας, θα μείνουν 2 € από κάθε συμμετοχή στα 5 & 10 χλμ και 5 € από κάθε συμμετοχή στον μαραθώνιο, για να δοθούν για φέτος στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, όπως αποφάσισε η Γενική μας Συνέλευση.

 

Να σημειώσουμε τι περιλαμβάνει το Πλήρες Πακέτο

Μαραθώνιος δρόμος Αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, αναμνηστικό μπλουζάκι,  αθλητικό παγούρι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μεταφορά στο χώρο εκκίνησης (Πέλλα), παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, χυμών, αναψυκτικών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας)
Δρόμος 10.000μ. ,5.000μ. Αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας)

 

 

Σε κάθε περίπτωση μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ Υ

Γιώργος Διαμαντής

Γεν. Γραμματέας

6977360245

http://eoslmay.org/

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.