Στις 26 Ιανουαρίου 2014,  ημέρα Κυριακή  και ώρα 11:00 στην Δημοτική  αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Ξένια συνήλθαν τα μέλη του Συλλόγου ‘’lepantorunners’’  στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση μετά από πρόσκληση και προγραμματισμό του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.

Υπήρξε απαρτία και ο πρόεδρος κήρυξε την έναρξη των εργασιών.

(όλα τα παρόντα μέλη αναγράφονται στο τέλος των πρακτικών)

Εξελέγη τριμελές προεδρείο για να διευθύνει την Γενική Συνέλευση με τους:

  • Πρόεδρος  ο κ. Κούλης Φώτιος
  • Γραμματέας  ο κ. Σίνης Δημήτριος
  • Και μέλος ο κ. Καραγεώργος Γιάννης

 Θέματα Γενικής Συνελεύσεως

  •  Ετήσια Οικονομική συνδρομή 2014 ‘’10 ευρώ’’
  • Διοικητικός Απολογισμός  του 2013
  • Οικονομικός Απολογισμός  του 2013
  • Έκθεση Εξελεγκτικής  Επιτροπής
  • Προγραμματισμός για το 2014
  • Προτάσεις ή άλλα θέματα προς συζήτηση.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2013

  • Από τις 16/12/2012 o πρόεδρος του συλλόγου Δημ. Καραχάλιας είναι εκλεγμένος στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-ΥΠ  και κατά προέκταση και ο σύλλογος μας.
  • Στις 13/01/2013  έγινε μια εξαιρετική κοπή της Βασιλόπιτας στο Νafs και με πολλά δωράκια για τα μικρά παιδιά.
  • Στις 16/02/2013 στο Αιγάλεω στα γραφεία του Απόλλωνα Δυτ. Αττικης o πρόεδρος του συλλόγου Δημ. Καραχάλιας διοργάνωσε την ‘’Συνάντηση των Σπαρταθλητών’’ με θέμα: συζήτηση – ανάδειξη και προώθηση των προβλημάτων στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, και όλα αυτά μέσω του site και του συλλόγου μας ‘’lepanto’’
  • Στις 23/02/2013  ο Δημ. Καραχάλιας εκροσώπησε το σύλλογο μας στην Επιτροπή αγώνων της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-ΥΠ στο τμήμα της τροφοδοσίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013.
  • Στις 3/03/2013 Είχαμε την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές με Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.
  • Στις 9/03/2013  Διοργανώσαμε με τους: Carllo Masullo – Χατζημωυσή Σοφοκλή και τον Νικολαϊδη Ιωσήφ την Ημερίδα Αθλητικής Υποστήριξης ’’Διατροφή – Τραυματισμοί’’ το πρωϊ στο Divani Caravel έγινε ενημέρωση των Αθλιάτρων και η ολοκλήρωση της Ημερίδας το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αιγάλεω ‘’Γιάννης Ρίτσος’’ με πολύ μεγάλη συμμετοχή.
  • Στις  21/04/2013  Διοργανώσαμε με επιτυχία τον 7ον Αγώνα δρόμου για την Απελευθέρωση της Ναυπάκτου‘’18/Απριλ/1829’’
  • Στις  27-28/04/2013   Στήθηκε εθελοντική ομάδα από τους Αθανασόπουλο Δημ. – Λαγουδάκη Κων/νο  και  Γεωργικόπουλο Παν. Που ήτανε υπεύθυνοι για την τροφοδοσία και το check-point της Ναυπάκτου στον αγώνα ‘’Δόλιχος 255km’’
  • Στις  25/05/2013  Διοργανώσαμε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως την Ημερίδα ‘’Προπονητική Ορεινού Τρεξίματος’’ με τους: Κος Μαντζουράνη Νικόλαο καθηγητή Πανεπιστημίου Κομοτηνής και τον συναθλητή μας πολυνίκη Ορεινών αγώνων  Αρκουμάνη Θεοφάνη.
  • Στις  29/09/2013  Τροποποιήσαμε και συνδιοργανώσαμε με τον Φ.Ο.Α. Αντιρρίου με μεγάλη επιτυχία τον ποδηλατικό  mbike αγώνα από την Βελβίνα στην Γέφυρα του Μπανιά με την ονομασία ‘’evinosmbikechallenge 2013’’
  • Στις  13/10/2013  Μετά από πολλές προσπάθειες με τον Φ.Ο.Α. Αντιρρίου ανοίξαμε τα μονοπάτια και συνδιοργανώσαμε το ‘’Αριστοτέλειο Μονοπάτι 2013’’ αγώνας 15,5km στην Καταπληκτική τοποθεσία του Αγραπιδοκάμπου Αντιρρίου.
  • Στις   1/12/2013  Μετά από Έντεκα μήνες προσπάθειας καταφέραμε να διοργανώσουμε τον 1ον Αγώνα στο πλαίσιο του Εορτασμού της Απελευθέρωσης του νησιού της Μυτιλήνης ‘’8/Νοεμβρίου/1912’’ (γενέτειρα Καραχάλια Δημ.) με την ονομασία ‘’Αρίστανδρος 2013’’. Διοργανώσαμε πέντε αγώνες παράλληλα 23km, 5m, 1000μ., 1500μ., 2400μ. Νησιώτικα χορευτικά και κλήρωση τριών ποδηλάτων.
  • Στις   21/12/2013   o πρόεδρος του συλλόγου Δημ. Καραχάλιας εκπροσώπησε τον Σύλλογο μας στη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και ετοίμασε την Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής μετά από έλεγχο που είχε κάνει στα βιβλία της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-ΥΠ.  μία εβδομάδα πριν.
  • Στις 20/11/2013 ο Επίτροπος μας Απέρριψε το Αίτημα της Επιχορήγησης, λόγω του ότι η Αίτηση δεν είχε ολοκληρωμένο προϋπολογισμό. Είχαμε προσκομίσει έντυπο αναλυτικό στη αρχή της χρονιάς 28/2/2013 με τις 7(επτά) προγραμματισμένες εκδηλώσεις όλου, του έτους. Θεωρώ ότι δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να υπάρξει προϋπολογισμός την στιγμή που όλα αυτά που προαναφέραμε έχουνε ξεπεράσει τις 15.000 ευρώ. *Η απόφαση αυτή ήρθε στα χέρια του Δημ. Καραχάλια λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
  • Στις 23/12/2013  Είχαμε μια άτυπη συζήτηση με τον Καλφούντζο Ανδρέα με ενημέρωσε πως εκκρεμεί μια επιχορήγηση 100.000 ευρώ ακόμα για το στάδιο και πως πρέπει να υπάρξει άμεση δρομολόγηση για την απορρόφηση της. Πρότεινα να κλείσουμε συνάντηση με τη Γεν.Γραμ. Αθλητισμού, και να πάμε με τον Αντιδήμαρχο  εκπρόσωπο  του Δήμου, τον πρόεδρο του Σταδίου και κάποια μέλη από τον σύλλογο μας για καλύτερη κινητοποίηση προς την απορρόφηση της Επιχορήγησης. Επίσης του ανέφερα ότι το ποσόν είναι πολύ μικρό αλλά ικανοποιητικό για  να στρώσουμε με κεραμιδάκι τους διαδρόμους του σταδίου αξίας 20.000 ευρώ που έχω πάρει προσφορά και το υπόλοιπο ποσόν των 80.000 ευρώ να δοθεί για την κατασκευή γραφείων κάτω από τις κερκίδες ώστε να στεγαστούν όλοι οι σύλλογοι, το άκουσε θετικά.  Είδομεν !!!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  2013

 Δεν υπήρξε η Ετήσια Αθλητική Δημοτική Επιχορήγηση του συλλόγου μας  για το 2013,  που έτυχε να λάβουμε δύο φορές στο παρελθόν.

Από τον Δήμο Ναυπακτίας είχαμε την κάλυψη των 1/3 των Εξόδων για τους τρεις αγώνες της χρονιάς:   α) Η Απελευθέρωση της Ναυπάκτου.    β) evinosmbikechallenge 2013.   και  γ) Αριστοτέλειο Μονοπάτι.

Το υπόλοιπο μέρος των  εξόδων  των τριών αγώνων και τα έξοδα των υπόλοιπων  4 (τεσσάρων) εκδηλώσεων του 2013 καλύφθηκαν από διάφορους χορηγούς και από τα μέλη του Συλλόγου μας.

Γενικά    Έσοδα   2013 :        3.660,00  ευρώ.

Γενικά    Έξοδα    2013 :        3.290,00  ευρώ.

Αποθεματικό Υπόλοιπο :         370,00  ευρώ.

Το ποσόν των  370,00 ευρώ  μεταφέρεται για το έτος 2014.

Υπάρχουν εγγεγραμμένες όλες οι Ταμειακές-Λογιστικές κινήσεις του Συλλόγου ‘’Εσόδων και Εξόδων’’ με κάθε λεπτομέρεια στο Λογιστικό Βιβλίο του Συλλόγου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΘΕΡΜΑ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΧΟΡΗΓΟΥΣ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΤΟΥΣ.

ΕΚΘΕΣΗ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 Ναύπακτος 19/01/2014,  στο ξενοδοχείο ‘’Nafs’’ ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ‘’lepanto’’  εμείς η εκλεγμένη Εξελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου με τους:

  • Δημητρίου  Σπυρίδων.
  • Κόγγο  Παναγιώτη.
  • Κωστάκη  Γεώργιο.

Ενημερωθήκαμε και ελέγξαμε τα κάτωθι βιβλία του συλλόγου:

  • Πρακτικά  Διοικητικού  Συμβουλίου.
  • Πρακτικά  Γενικών  Συνελεύσεων.
  • Λογιστικό  Βιβλίο  Εσόδων – Εξόδων.

Τα βρήκαμε ΑΡΙΣΤΑ τακτοποιημένα και τα οποία υπογράψαμε.

Η Εξελεγκτική Επιτροπή:

  • Δημητρίου Σπυρίδων.
  • Κόγγος Παναγιώτης.
  • Κωστάκης Γεώργιος.

 Η  Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής αναγνώστηκε   και   η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε Ευθύνη.

 Προγραμματισμός στόχων για το 2014

1.      Στόχος μας και φέτος είναι η διατήρηση των τριών αγώνων που έχουμε θεσπίσει πλέον: Ο δρομικός ασφάλτινος αγώνας  για την ‘’Απελευθέρωση της Ναυπάκτου’’ –  Ο ποδηλατικός evinosmbikechallenge 2014  στην Γέφυρα του Μπανιά  και  το ‘’Αριστοτέλειο Μονοπάτι’’ στον  Αγραπιδόκαμπο του Αντιρρίου.

2.      Ημερίδα  ή  Διήμερο σεμινάριο με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Πατρών,  ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με διασωστικά θέματα.

3.      Υπήρξε μεγάλος προβληματισμός της Διοικήσης σχετικά με την συμπεριφορά κάποιων μελών ‘’ το να μιλάνε τόσο προσβλητικά και απαξιωτικά για κάποια άλλα μέλη του συλλόγου’’  Τόνισε ο πρόεδρος ότι πρέπει να κατέβουνε οι τόνοι ‘’ένθεν – κακείθεν’’ και ότι είμαστε όλοι εθελοντές σ΄αυτή  τη προσπάθεια για να μπορέσουμε να προάγουμε τον αθλητισμό και το κοινωνικό έργο για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.  Επομένως Αλληλεγγύη  – Αγάπη – και μεγαλύτερη προσπάθεια για δημιουργία.

4.      Έμεινε ημιτελής η προσπάθεια για την ολοκλήρωση  της κάρτας μέλους του συλλόγου μας όπως και η κάρτα μέλους της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ  που έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να προβούμε σε κάποια αθλητικά καταστήματα για να κερδίσουμε κάποια εκπτωτικά προγράμματα και για την Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ να μην μπορούμε να ολοκληρώσουμε  το Μητρώο Αθλητών όλων των συλλόγων της Ελλάδος.  Συνεπώς επικοινωνούμε με τον Ταμεία  του Συλλόγου κ.Γεωργικόπουλο Παναγιώτη  τηλέφωνο 6972029278 και του αποστέλλουμε τα κάτωθι δικαιολογητικά:      4 φωτογραφίες (διαβατηρίου) – Ονοματεπώνυμο,  όνομα πατρός και μητρός (τα ζητάνε στην κλασική των Αθηνών)   Τόπος κατοικίας και Διεύθυνση – email  εάν  υπάρχει   Ομάδα αίματος – και μέγεθος εμφάνισης  SMLXLXXL .

5.       Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων θεωρούμε ότι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε, άσχετα με το εάν όλες οι εκδηλώσεις είχανε Εξαιρετικό Αποτέλεσμα. Προτείνουμε να καταργηθεί και να πλαισιωθεί με τον Εθελοντισμό των μελών μας τις ημέρες εκείνες.

 6.      Όλα τα μέλη μας και οι φίλοι μας που επιθυμούν και προγραμματίζουν τα τρέξουνε στον Μαραθώνιο την  κλασική των Αθηνών να αρχίσουν να στέλνουν τις συμμετοχές τους στο email του συλλόγου μας και στην ‘’φόρμα των συμμετοχών’’ του site που υπάρχει , όπως  επίσης να δηλώνουνε  Ξενοδοχείο  και λεωφορείο για να προβούμε σε ομαδικές κρατήσεις.      Τελευταία ημερομηνία δήλωσης :        20 / Μαϊου / 2014  

 7.      Έγινε πρόταση από τον κ. Δημητρίου Σπύρο να συντονίσουμε Ιατρικές Εξετάσεις στην αρχή κάθε έτους, ενόψει της νέας Αθλητικής προσπάθειας των μελών μας, ΟΧΙ μόνο έγινε δεκτό απ’όλους μας,  αλλά πείρε και την πρωτοβουλία ο γιατρός μας  κ. Σίνης Δημήτριος για την οργάνωση των εξετάσεων αλλά και για την καλύτερη οικονομική προσφορά από συναδέλφούς του ιατρούς για την διεκπεραίωση του θέματος  (μόλις  διευθετηθεί θα υπάρξει ανακοίνωση).

 8.      Προτείνουμε την στήριξη όλων των αγώνων ασφάλτου και βουνού, των γειτονικών νομών μας, αλλά και των αγώνων που είναι κάτω από την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

 9.      Προτείνουμε  τον αποχαιρετισμό  του έτους την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με ένα φυσικό ελεύθερο παρεϊστικο τρέξιμο 10 έως 12 χλμ. Ασφάλτου ή βουνού με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας, και  με ένα μικρό μπουφέ  στο σημείο του τερματισμού.

 10.   Αγορά νέων εμφανίσεων για την ομαδική συμμετοχή αγώνων ασφάλτου, με το βασικό χρώμα του συλλόγου μας (μπλέ- χρώμα θάλασσας και ουρανού) για την προβολή της πόλης και του συλλόγου μας. Εάν υπάρχει επιθυμία αγοράς διαφορετικής εμφάνισης για άλλη κατηγορία αγώνων, βουνού ή mbike καλό είναι να γίνει κοινό τύπωμα με το έμβλημά ή το όνομά του συλλόγου μας.

 11.  Λόγω του ότι πολλά μέλη μας αδυνατούν ή Αποφεύγουν  να εκπληρώσουν την Ετήσια οικονομική  συνδρομή (10 ευρώ) και ενώ έχει παρέλθει το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους και δεν έχει τακτοποιηθεί αυτό το ταμειακό θέμα ή ενδεχομένως και παλαιότερες οφειλές,  ΑΥΤΟΜΑΤΑ  θα εκπίπτει  στην Κατηγορία των Φίλων του συλλόγου μας χάνοντας όλα τα προνόμια (διάφορες εκπτώσεις σε αθλητικά καταστήματα, την έκπτωση Μαραθωνίου της κλασικής των Αθηνών,  το εκλέγειν και εκλέγεσθαι και ότι άλλο ομαδικό υπάρχει) που έχουνε τα τακτικά  και ενεργά μέλη.

12.   Προτείνουμε να οριστεί η 29 Ιανουαρίου κάθε έτους ημέρα Εορτής του συλλόγου μας, που είναι ημερομηνία ιδρύσεως μας ’’29/Ιανουαρίου/2009’’ σε κάποιο κέντρο για διασκέδαση με τις οικογένειες μας.    

13.   Αγορά φουσκωτής Αψίδας εκκινήσεως και τερματισμού αγώνων, με το λογότυπο του συλλόγου μας στο πάνω επίπεδο μέρος και στις κάθετες φουσκωτές κολώνες με διάφορους χορηγούς για να δημιουργηθεί μια μικρή πηγή εσόδων για τις τόσες πολλές  δραστηριότητες που έχουμε σε ετήσια βάση.

14.   Ακολούθησε Ενημέρωση για τα θέματα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ

 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014

 ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ

  1. Καραχάλιας  Δημήτριος
  2. Πολιτοπούλου  Γεωργία
  3. Πασχάλης  Γεώργιος
  4. Ορφάνουδάκης  Χάρις
  5. Γεωργικόπουλος  Παναγιώτης
  6. Λαγουδάκης  Κων/νος
  7. Σίνης  Δημήτριος
  8. Κούρογλου  Γεώργιος
  9. Καραγεώργος  Γιάννης
  10. David  Sebastian  Serven
  11. Els  Viesten
  12. Δημητρίου  Σπύρος
  13. Κούλης  Φώτιος
  14. Παναγόπουλος  Παν.
  15. Βασιλακόπουλος  Χαρίλαος
  16. Καμπάς  Πέτρος
  17. Νταουσάνης  Γιάννης
  18. Δούνης  Γεώργιος
  19. Δημόπουλος  Γεώργιος
  20. Κωστάκης  Γεώργιος
  21. Παπαδογεώργος  Χρήστος
  22. Παραλίκας  Μάριος
  23. Τούντας  Θωμάς
  24. Δεστούνης  Ευάγγελος

 

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.