Σύλλογος «Lepanto», Δήμος Ναυπακτίας, ‘Rafting House – Outdoor Activities’ και φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου Φ.Ο.Α. «Αριστοτέλης», ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να λάβει χώρα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων το «1stEvinosMTBikeChallenge”.

Το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, δεκάδες λάτρεις του ποδηλάτου έδωσαν το δικό τους ραντεβού στο πλαίσιο των αγώνων που πραγματοποιήθηκε στον ποταμό Εύηνο. Εκκίνηση και τερματισμός ήταν στη γραφική Γέφυρα του Μπανιά.

Δειτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στο site του αγώνα evinosbikerace.lepantorunners.gr

Στο τέλος του αγώνα έγινε κλήρωση τριών ποδηλάτων. Επίσης προσφ΄ρθηκαν ποδηλατικά δώρα από το χορηγό του αγώνα, κατάστημα το ποδήλατο.

Φωτογραφίες του αγώνα από την Κατερίνα Καραχάλια μπορείτε να δείτε εδώ.

Μερικές ακομη φωτογραφίες από την Escape MTBike Team και τον Γιώργο Καλτσή.

Από admin

12 σχόλια στο “Αποτελέσματα 1ο Evinos MTB Challenge 2013”
  1. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΣ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΓΙΚΟΣ.ΒΟΥΝΑ,ΛΑΚΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ..ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ.

  2. Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση ,
    από πού να ξεκινήσει κανείς από την σηματοδότηση , από την βοήθεια των ατόμων του συλλόγου κατά την διάρκεια του αγώνα, από το ευχάριστο και φιλικό κλήμα …κλπ.
    Ευχαριστώ τον Κώστα Λαγουδάκη για την μεγάλη βοήθεια που μου πρόσφερε για να τερματίσω, τον φίλο Παναγιώτη (φίλε Παναγιώτη συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το επίθετο), αλλά και τον πρόεδρο τον Δημήτρη τον Καραχάλια.
    Παιδιά του χρόνου ελπίζω να είμαι πάλι μαζί σας….!!!!!

    Θ. Μπαρζός , αριθμός συμμετοχής 82
    Κατηγορία OPEN

  3. Ολα ήταν μια χαρά.Άντε και του χρόνου πρώτα ο Θεός. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες (τραβούσε μια κυρία στο σημείο της υδροδοσίας) θα τις βρούμε κάπου αλλού?

  4. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναθλητές μου που με την παρουσία τους τιμήσανε τον τόπο μας και τον αγώνα μας. Να ζητήσω συγνώμην για τυχών παραλήψεις και ας επικοινωνήσουνε μαζί μας για να διορθώσουμε τα λάθη μας.
    Ενα μεγάλο ευχριστώ επίσης όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τον αγώνα μας με επιτυχία.
    Σας περιμένω και του χρόνου.

  5. Ευχαριστούμε τη διοργάνωση για την ευκαιρία που μας έδωσαν.
    Άψογη προετοιμασία, πανέμορφη διαδρομή και ζεστό κλίμα.
    Νομίζω ότι η πολύ καλή εντύπωση που άφησε θα δικαιωθεί με ακόμα περισσότερες συμμετοχές την επόμενη χρονιά.

  6. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η κυρία που τραβούσε φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, αν βρουμε κάτι ακόμα θα το ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα του αγώνα.

  7. Καλησπερα, πολυ καλος αγωνας που τα ειχε ολα!
    μονο μια παρατηρηση, του χρονου να υπαρξει επικοινωνια με τους ανθρωπους απο τα τζουμερκα να μην ξανατυχουν ιδια ημερομηνια οι αγωνες, γιατι και περισυ με την βελβινα ετυχε παλι το ιδιο .

  8. Άντε και του χρόνου! Ευχαριστούμε όλους σας και ευχαριστώ Θοδωρή εσένα προσωπικά, για τα καλά σου λόγια! Η Κυρία(Φωτό-Βίντεο-Εθελόντρια), σε συνεγρασία μ’εμάς(Lepantorunners) και τον φίλο και αθλητή Μανώλη Κ.(Βίντεο αγώνος), θα σας έχει υλικό σύντομα!

  9. Ενας κύριος με μηχανή ήταν στον χωματόδρομο πριν την τελευταία ανηφόρα και επίσης 2 παιδιά με παπάκι έβγαζαν φωτογραφίες στην πρώτη ανηφόρα του αγώνα, υπάρχουν πουθενά ?

    Το να πούμε συγχαρητήρια πάλι θα ακουστεί κουραστικό, του χρόνου όπως λέει και ο φίλος παραπάνω θα δείτε συμμετοχές και θα τρίβεται τα μάτια σας.

  10. Φιλε μου δεν εχω κανενα νεοτερο.. δεν τους ξερω, δεν με εχει ενημερωσει καποιος αν τους ηξερε.. προφανως δεν θελουν να τις δώσουν..

  11. Καποιος ποιο πανω απο τους lepantorunners μας ειπε οτι θα εχουμε υλικο συντομα, οποιος μπορει ας ερθει σε επικοινωνια μαζι του για να δουμε ποτε θα τις εχουμε διαθεσιμες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.