Ε! Συ Αναγνώστη…

Πάνε περισσότερα από 12,5 χρόνια που ξεκίνησε το ταξίδι του αυτό το ε­φημεριδάκι.  Έκδοση με την έκδοση,  σταθμό με το σταθμό, λιμάνι με λιμάνι… Κάθε φορά με την αγωνία, το τρέξιμο, το άγχος… Τόσα χρόνια και από το 2001, 6 εκδόσεις το χρόνο κάθε δίμηνο πιστοί στο ραντεβού μας.

Ξαφνιάστηκαν πολλοί, γιατί δεν βγήκε το φύλλο του Ιούλη. Μας πήραν τηλέφωνο, μας είδαν σε αγώνες, ρώτησαν και έμαθαν…

Ότι το κόστος έκδοσης αυξήθηκε κατά 25% σε ένα χρόνο. Ότι τα μεταφορικά στα ΕΛΤΑ αυξήθηκαν κατά 30% σε ένα χρόνο. Ότι οι συνδρομές μειώθηκαν κατά 35%, ενώ παρέμεινε σταθερή η συνδρομή. Ότι ο σύλλογος και η τσέπη του υπεύθυνου ύλης δεν μπορούσαν άλλο…

Έτσι αποφασίστηκε η μείωση σε πρώτη φάση των εκδόσεων από 6 σε 5 (αφαιρείται πλέον η έκδοση τού Ιούλη).

Και αν συνεχιστεί και στο μέλλον αυτή η τάση, από το 2013 να φτάνουμε στις 4 εκδόσεις (ανά τρίμηνο) την έκδοση του ΔΡΟΜΕΑ.

Όλ’ αυτά με πόνο ψυχής. Η εποχή και οι καταστάσεις ξέρουμε ότι δεν ευνοούν αυτά τα εγχειρήματα. Στον χώρο του Τύπου βλέπουμε αυτοκρατορίες του Τύπου να εξαφανίζονται, να διαλύονται, να υποκύπτουν. Εμείς θα συνεχίσουμε έστω και με λιγότερες εκδόσεις και φύλλα.

Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε σένα φίλε αναγνώστη, παλιέ και νέε. Η συνδρομή σου είναι απαραίτητη. Αν δεν έχει 20 ευρώ τον χρόνο για να έρχεται σπίτι σου, μπορείς να δίνεις όποτε έχεις, όποτε βρίσκεις την εφημερίδα, σε κάθε αγώνα, δίνοντας 5 ευρώ. Για να μπορείς να κρατάς τον ΔΡΟΜΕΑ στα χέρια σου και να είσαι μέρος της καρδιάς και της ψυχής του.

Έτσι από το επόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο (στον Μαραθώνιο) η εφημερίδα θα δίνεται με συνδρομή του καθενός που θα τη ζητάει, κανονικά έναντι 5 ευρώ το κάθε τεύχος. Η ετήσια συνδρομή (για μεταφορά με τα ΕΛΤΑ) θα παραμείνει στα 20 ευρώ για 5 εκδόσεις. Για τους συλλόγους τα 10 τεύχη θα αποστέλλονται έναντι 50 ευρώ το έτος, τα 20 τεύχη έναντι 70 ευρώ το έτος και τα 30 τεύχη έναντι 80 ευρώ.

Δυστυχώς για όλους μας, λόγω της σοβούσας οικονομικής κρίσης, τα μέτρα αυτά μας επεβλήθησαν. Δεν θέλαμε ούτε να αλλοιώσουμε τη μορφή και τον τρόπο της διάθεσης του “ΔΡΟΜΕΑ” που για 12 χρόνια “έβγαινε” με τον πατριωτισμό και το φιλότιμο, κάποιων λίγων εκατοντάδων ρομαντικών και βέβαια με τη δημιουργική μας τρέλα μεταμφιεσμένη σε μια παλιοπαρέα που σκορπούσε το χαρτζιλίκι της για να βλέπει τυπωμένα τα όνειρά της…

 Υπενθυμίζεται πως για τα ταμειακά ενήμερα μελή του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ η εφημερίδα θα επακολουθεί να διατίθενται δωρεάν.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.