Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος ο Ετήσιος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο άλσος Δαφνίου, 10 και 2 χλμ  αντίστοιχα.

Ο αγώνας, παρά την προηγηθείσα όλη τη νύχτα ισχυρή βροχή , που φέτος φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης, συγκέντρωσε πάνω από 550 δρομείς απ’ όλη τη χώρα, (560 τερματίζοντες στον αγώνα των 10 χλμ) ενώ έλαβαν μέρος και περίπου 70 παιδιά στον αγώνα των 2 χλμ. Οι αθλητές έτρεξαν τον αγώνα και χάρηκαν μέσα στο Ποικίλο όρος και την πανάρχαια Ιερή Οδό (στο κομμάτι των αρχαίων Ρητών, πάνω από τη Λίμνη Κουμουνδούρου, αρχαία λίμνη Δήμητρα).

Τίμησε με την παρουσία του  και τη συμμετοχή του  την εκδήλωση,  ο Δάσκαλος Παναγιώτης Σκουλής

Τιμή μας η παρουσία του μεγαλύτερου σε ηλικία συμμετέχοντος  κ.κ. Βασιλειάδη Ηρακλή (ο οποίος γιόρταζε τα 77α γενέθλιά του)

Αξίζει να αναφερθεί η πρωτοβουλία του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά της δοκιμαζόμενης Αϊτής.

Μετά το τέλος του αγώνα, όλοι οι συμμετέχοντες  έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα, ενώ προσφέρθηκαν γλυκά, μπανάνες, τσάι, ισοτονικό ποτό και νερό, ανανέωσαν δε το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δρομείς που συμμετείχαν, καθώς και τους συλλόγους των δρομέων όλης της Ελλάδας. Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει επίσης την χορηγό εταιρία DOLE AE και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ Στάθη Πισλή, την εταιρεια HERBALIFE και την εταιρεία GU για την προσφορά τους.

Να ευχαριστήσουμε απάσης τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που συνέβαλαν ενεργά και καθοριστικά στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.

Ευχόμαστε, μια και ο αγώνας είναι ουσιαστικά ο πρώτος της χρονιάς όλοι οι αγώνες το 2011 να έχουν επιτυχία και υγεία σε όλους τους αθλητές.

Δείτε τα αποτελέσματα της γενικής κατάταξης στον αγώνα των 10km κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα 2km των παιδιών κάνοντας κλικ εδώ.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.