O ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα ήθελαν να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΑ τους χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν σε αυτή την ιστορική διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, τιμώντας τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη του Μαραθώνα.  Η παρουσία σας και ο τερματισμός σας στο Παναθηναϊκό Στάδιο συνθέτουν την εικόνα της επιτυχίας του αγώνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε παράλληλα και τους 1.800 εθελοντές που με την ενεργή παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης αυτής αλλά και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας (χορηγοί, κρατικοί φορείς, συνεργάτες του αγώνα) για την επιτυχή διεξαγωγή του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Θα περιμένουμε να σας δούμε όλους και του χρόνου στην αφετηρία αλλά και τη διαδρομή του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών , του πρώτου Μαραθωνίου Δρόμου των επόμενων 2.500 χρόνων.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.