Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31/8/2014 ο 6ος Παραλίμνιος αγώνας Ρυμνίου που διοργάνωσε ο Μορφωτικός  Αθλητικός  Σύλλογος  Ρυμνίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας Δήμου Κοζάνης,  το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης και το Δήμο Σερβίων Βελβεντού. Σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με 138 αθλητές στην μεγάλη διαδρομή των 15 περίπου χιλιομέτρων και 50 αθλητών, στον μη ανταγωνιστικoύ χαρακτήρα περιτατητικό των 5 km.  Το μόνο παράπονο που εκφράστηκε σχεδόν απ΄όλους τους αθλητές (και τους συνοδούς τους), ήταν “Βρε παιδιά στον αγώνα χάσαμε περίπου 1000 θερμίδες και εσείς με τα άφθονα και πολύ νόστιμα φαγητά-γλυκά μπύρες και αναψυκτικά μας δώσατε πίσω πολλαπλάσιες. Από αύριο θέλει πολύ προπόνηση για να επαναφερθούμε στα ίσα”.
Φωτογραφικό υλικό για όλους τους αθλητές που τερμάτισαν τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του Μικροβάλτου http://www.mikrovalto.gr/ από αύριο 2/9/2014.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.


Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.