Λίγες μέρες πριν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα και τον αγώνα των 8 χλμ. και όλα είναι έτοιμα για τους εν λόγω αγώνες.Με τα μέχρι στιγμής δεδεομένα 240 δρομείς θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο και περίπου 60 στον αγώνα των 8 χλμ. Η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 8.30 – δυόμιση ώρες δηλαδή πριν την εκκίνηση του αγώνα, και από εκείνη την ώρα θα μπορείτε να προσέλθετε στο Περιστέρι του Ευρώτα, προκειμένου να παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπάκι σας. Η εκκίνηση και των 2 αγώνων θα είναι κοινή – στις 11.00 ΑΚΡΙΒΩΣ, και για περίπου 5 χλμ. οι δρομείς και των 2 αγώνων θα έχουν κοινή πορεία. Μετά από το 5ο χλμ.οι δρομείς θα ξεχωρίσουν, καθώς αυτοί του αγώνα των 5 χλμ.θα κατευθυνθούν πίσω προς το Περιστέρι για να τερματίσουν, ενώ του Ημιμαραθωνίου θα συνεχίσουν προς Λεήμονα και Έλος προκειμένου να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Ο αγώνας, όπως ξέρετε, θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και με το που τερματίσετε θα πρέπει να επιστρέψετε το τσιπάκι στους υπεύθυνους του αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα, θα παρασχεθεί ΔΩΡΕΑΝ γεύμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιστερίου, για τους δρομείς και τους εθελοντές, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κάτσουν στις ταβέρνες του χωριού προκειμένου να συμπληρώσουν την διατροφή τους.

Αισιοδοξούμε ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχός μας και όλοι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την όμορφη διαδρομή ανάμεσα στα περιβόλια του Ευρώτα, αντικρύζοντας τον Ταΰγετο και τον Πάρνωνα καθόλη την διάρκεια της διαδρομής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αθρώα συμμετοχή σας και ελπίζουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν στον 1ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα και στον 1ο Αγώνα Διάσχισης Σκάλας 8 χλμ.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.