Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσουμε ότι ο 15ος  ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ, θα γίνει τελικά σε απόσταση 8.000 μέτρων όπως ήταν παλαιοτέρα, για λόγους ανωτέρας βίας.

 Στην περιοχή μετά το 4Ο χιλιόμετρο, έχει κοπεί ο δρόμος και έχουν συσσωρευτεί μπάζα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών.

Επί ένα και πλέον μήνα τόσο από το Δ.Σ. του συλλόγου μας, όσο και από τον Δήμο Χαϊδαρίου, που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος, καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να ληφθεί άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία, όσο και από το Δασαρχείο, ώστε με μηχάνημα να στρωθεί ο δρόμος.

 Τελικά πριν από λίγο ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι δυνατόν να ληφθεί τέτοια άδεια.

 Έτσι αποφασίστηκε, να γίνει ο αγώνας στην απόσταση που γινόταν μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήτοι σε απόσταση ΟΚΤΩ (8) χιλιομέτρων.

 Ελπίζουμε αυτή η δυσκολία να μην μας χαλάσει την διάθεση και να τρέξουμε και να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο, τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.