Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει  την χαρά και την ικανοποίηση του, για την μαζικότερη έως τώρα, συμμετοχή, στους συγκεκριμένους αγώνες. Συμμετοχή που ξεπέρασε τους πιο φιλόδοξους στόχους μας, αφού υπερέβη τις 1.400 αιτήσεις συμμετοχής στους 4 αγώνες.

 Παράκληση να διαβάσετε προσεκτικά και να ακλουθήσατε τις οδηγίες:

 Για την ασφαλή και γρήγορη παραλαβή των αριθμών-chip, θα υπάρξουν τραπέζια με αλφαβητική σειρά και με αντιστοιχία περίπου 220 επωνύμων αθλητών, ανά τραπέζι.

  1. Η γραμματεία του αγώνα θα ξεκινήσει την λειτουργία στις 08:15. Παρακαλούνται όλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν ενωρίτερα, για την παραλαβή του αριθμού που περιέχει και το chip  και πάντως, το αργότερο μέχρι τις 09:00 π.μ., ώστε να εξυπηρετηθούν γρήγορα.
  2. Οι προσερχόμενοι με Ι.Χ. συνιστάται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους  στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ (κοντά στην μονή ΔΑΦΝΙΟΥ και τον Βοτανικό κήπο) και όχι στους δρόμους δεξιά του Δημοσίου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, γιατί η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες θέσεις parking. ΠΡΟΣΟΧΗ μην σταθμεύετε σε γωνίες-σταυροδρόμια, διότι υπάρχει πρόβλημα με τα Λεωφορεία της ΕΘΕΛ που στρίβουν.
  3.  Για όσους θα προσέλθουν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σημειώνεται: Υπάρχουν γραμμές Α16 (ΣΤ ΛΑΡΙΣΗΣ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ) & Β16 (ΣΤ ΛΑΡΙΣΗΣ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ Λ ΑΘΗΝΩΝ)  στάση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Επίσης στο σημείο πηγαίνουν οι γραμμές 845 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΛ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ) – ΕΛΕΥΣΙΝΑ, στάση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ και 866 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΣΤ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ) πάλι στάση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Από την στάση Ψυχιατρείο, οι συμμετέχοντες, θα περπατήσουν περίπου 500 μέτρα.
  4. Τα ατομικά είδη των αθλητών, για όσους δεν τα αφήσουν στα Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ,  θα φυλαχθούν σε κλειστό φορτηγό της διοργάνωσης, που θα παραμείνει στον χώρο μέχρι και τον τερματισμό του τελευταίου συμμετέχοντα.
  5. Το Νούμερο σε σχήμα φακέλου περιέχει και το chip χρονομέτρησης. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ γιατί καταστρέφεται. Υποχρεωτικά αναρτάται στο επίπεδο του στήθους, όχι αλλού. Στο τέλος του αγώνα ο αθλητής θα παραδίδει τον αριθμό, που περιέχει και το chip χρονομέτρησης, όπως προαναφέρθηκε. Η τσάντα που θα περιλαμβάνει: Μετάλλιο, Δίπλωμα συμμετοχής, 1 πορτοκάλι και 1 μπουκάλι νερό, θα παραδοθεί μαζί με τον αριθμό.
  6. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν ζεστό τσάι (παραδοσιακά), που φτιάχνει, με μυστική συνταγή, η κυρά Γιαννούλα Σαμίου (όποιος δεν το έχει δοκιμάσει έχει χάσει…..).
  7. Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο τρέξιμο και αποσκοπεί στην προώθηση του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμου.
  8. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα καλύψει την αφετηρία, τον τερματισμό αλλά και το 5ο χιλιόμετρο (μέσο της διαδρομής).
  9. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του συλλόγου www.apollonrunnersclub.gr και στο Facebook ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Καλό αγώνα, καλό τερματισμό και καλή αγωνιστική χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.