Ολοκληρώθηκε επιτυχως το πρωτο άτυπο Τριαθλο Αντιρριου με πολλές συμμετοχες από όλη την Ελλάδα.Ο Α.Σ Φαέθων Αντιρρίου που ήταν ο κεντρικός διοργανωτής μαζί με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, τον Φυσιολατρικό Ομιλο Αριστοτέλη και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αντιρρίου Καστέλλι αποδείχτηκαν ικανοί οικοδεσπότες και όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν με χαμόγελα και ικανοποιηση τόσο από την εκδήλωση όσο και από το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που διεξήχθει το Τρίαθλο (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο).
Απο νωρίς το πρωι της Κυριακής η πλάζ Αντιρρίου είχε πεζοδρομηθεί και δεκάδες αθλητές από το Αντίρριο, την Ναύπακτο, την Πάτρα, το Αίγιο, την Αθήνα , τον Πύργο, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Πρέβεζα, τη Κυπαρισσία πήραν θέση για την εκίννηση. Ο Βοριάς αποτέλεσε σύμμαχος των προσπαθειών των αθλουμένων και μετά από μια ώρα συναρπαστικού αγώνα με πολύ μουσική , δυνατά χειροκροτήματα και το κυριότερο κάνένα ατύχημα όλοι και όλες τερμάτισαν.
Στην κατηγορία των Ανδρών ο Τασσόπουλος Δημήτρης με χρόνο 36.51 πήρε την πρώτη θέση, ο Μαρίνος Βάσιλας (38.40) τη δεύτερη θέση και ο Δρακονταειδής Κωσταντίνος την τρίτη.
Στην κατηγορία των Γυναικών η Αντύπα Θεοδώρα τερμάτισε πρώτη με χρόνο 42.40, η Τσιτσάρα Ιωάννα δευτερη με χρόνο 45.10 και τρίτη η Ιωαννίδη Όλγα με χρόνο 46.30.
Από το σύλλογό μας συμμετείχαν οι: Άρα Φίλιππος,  Γεωργικόπουλος Παναγιώτης, Ορφανουδάκης Χάρης, Πασχάλης Γιώργος (φωτο).
Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα
Η οργανωτική επιτροπή μέσω του υπευθύνου αγωνιστικού προγράμματος Θάνου Ζάκκα εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές που πριν τον αγώνα κέρδισαν την μάχη της ασφαλούς διεξαγωγής με πλωτά σκάφη, δικυκλες μηχανές και επίβλεψη διασταυρώσεων σε αγαστη συνεργασία με δύναμη του Λιμεναρχείου Πατρών (κ.Κολοβού), Λιμεναρχείο Ρίου (κ.Κονδυλή), Τροχαία Ναυπάκτου (κ.Πανταζή).
Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους υποστηρικτες του αγώνα cafe Thalassa,OSHEE (Isotonic sports drinks), Γυμναστήριο Sportland Αντίρριο, www.oliloves.com, super market Ταμπάκης,Τυπογραφείο Αφοί Γεωργικόπουλοι καιwww.nafpaktianews.gr (χορηγός επικοινωνίας). Στο κλείσιμο της εκδήλωσης παραδόθηκε η φανέλα του Φαέθωνα στον Χορηγό του Αντιρριώτικου συλλόγου Φώτη Κατραούρα.
Δείτε πολλές φωτογραφίες του Κώστα Λαγουδάκη σε πολύ καλή ανάλυση εδώ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.