Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ θα διοργανώσει και πάλι τον Αγώνα 6 και 12 ωρών μέσα σε στάδιο, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων (το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού του Δήμου) το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Μεγάρων (Μεγαρέων Ολυμπιονικών).

Οι Αγώνες θα ξεκινήσουν και οι δύο στις 7.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες στις 6 ώρες θα τερματίσουν στις 13.00 και οι απονομές θα γίνουν στις 13.30, ενώ οι των 12 ωρών θα ξεκινήσουν στις 19.00 με απονομές στις 19.30.

–         Δεν υπάρχουν όρια και προϋποθέσεις συμμετοχής

–         Κάθε συμμετέχων θα καταβάλλει μαζί με το δελτίο-φόρμα συμμετοχής το αντίτιμο των 20 ευρώ για τα έξοδα ηλε­κτρονικής χρονομέτρησης (chip) και για τους δυο αγώνες. Ο συμμετέχων αθλητής θα αναγράφει το όνομά του στο έντυπο κατάθεσης στο λογαριασμό του συλλόγου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπ’ αριθμ. 00088570368-5 IBAN TT GR9509611010000000885703685, στο όνομα Σάμιος Κων/νος Μάρας Αριστειδης και θα το αποστέλλει στο τηλ-fax 210-5317826 ή Ηλεκτρονικά: info@apollonrunnersclub.gr

–         ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν αποσταλούν υπογεγραμμένες οι αιτήσεις και αν δεν αποσταλούν τα χρήματα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής

–         Θα υπάρξει πλήρης κάλυψη όσο αφορά την τροφοδοσία των αθλητών με νερά, χυμούς, αναψυκτικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτες, γλυκά-αλμυρά snacks. Παράλληλα θα υπάρχει πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη και παρουσία φυσιοθεραπευτών κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

–         Για όσους το επιθυμούν να έχουν δικά τους υγρά, τροφές και ό,τι άλλο, θα το παραδώσουν στην οργανωτική επιτροπή 1 ώ­ρα πριν τον αγώνα για να τοποθετηθεί σε ξεχωριστό τρα­πέζι τροφοδοσίας.

–         Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν και στους 2 α­γώ­νες πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο εκκίνησης (Γραμ­μα­τείας) 1 ώρα πριν την εκκίνηση (06.00).

–         Ενημερώνουμε τους αθλητές ότι θα διατεθεί ΠΟΥΛΜΑΝ την ημέρα του αγώνα για την μεταφορά των αθλητών στο στάδιο των Μεγαρέων Ολυμπιονικών. Η αναχώρηση θα γίνει στις 05:30 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο

–         Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους και τιμητικά κύπελλα στους 6 πρώτους άνδρες και 3 πρώτες στις γυ­ναίκες και στους δύο αγώ­νες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΑΟΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.