Αγαπητοί Δρομείς

με χαρά σας καλωσορίζουμε στον 2ο Αγώνα Δρόμου του γύρου Δάφνης – Υμμητού, που πραγματοποιείται από τον Δρομέα Στάθη Κιουλαφή σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο Δάφνης – Υμμητού. Μετά την περσινή υποστήριξή σας, συνεχίζουμε και φέτος το ίδιο όραμα με πάθος και αγάπη για το τρέξιμο.

Ο αγώνας αυτός ονομάζεται Day Run, ημέρα τρεξίματος!

Επειδή πέρσι ξεκινήσαμε τον πρώτο αγώνα χωρίς αντίτιμο θέλαμε να συνεχίσουμε έτσι και φέτος. Λόγω όμως των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών εποχών που ζούμε, η κάλυψη του αγώνα ως προς την χρονομέτρηση είναι ακόμα σε διαπραγμάτευση και δεν θα μπορέσω να σας την εγγυηθώ. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας προτείνω να φέρετε  όσοι επιθυμείτε δικά σας χρονόμετρα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ώρα εκκίνησης: 10:00μ. για τον αγώνα 10.000μ. (αυξήσαμε τα χλμ. από 7 που ήταν πέρσι) που θα πραγματοποιηθεί σε μια στροφή. Η προσέλευσή σας στον χώρο εκκίνησης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 09:15 π.μ. αυστηρά, αφενός  για την ομαλότερη διεξαγωγή της οργάνωσης για να γίνει η εκκίνηση στην ώρα της και αφετέρου για να σας ενημερώσουμε για την διαδρομή του αγώνα.

Εγγραφές: Οι εγγραφές θα κλείσουν στις  17 Ιουνίου 2011. θα ήθελα να σας παρακαλέσω επειδή θα υπάρξουν έξοδα η εγγραφή σας να είναι έγκυρη.

Δηλώνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση gyrosdafnis@yahoo.gr, στέλνοντας  συνημμένη αίτηση συμμετοχής.

Οι δρομείς που θα συμμετέχουν θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και με δική τους ιατρική ευθύνη. Καλό θα ήταν όπως και πριν από  κάθε αγώνα να προηγούνται καρδιολογικές εξετάσεις.

Η συγκέντρωση των Δρομέων θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου (στο Ταχυδρομείο της Δάφνης – Πλατεία Ηρώων) όπου υπάρχει και ένα όμορφο πάρκο, με αρκετές καφετέριες για να δροσιστείτε.

Θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν.

Επίσης θα υπάρξει μουσική κάλυψη από τον KISS FM, νερά, χυμοί Amita, καθώς και διαφημιστικές κρέμες για τα πόδια από την Nature Farm.

Οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες θα πάρουν κύπελλα και ξεχωριστά μετάλλια.

Οι χορηγοί του αγώνα:

  1. EMPORIO CAFÉ (Πλατεία Καλογήρων, απέναντι από το metro της Δάφνης)
  2. NATURE FARM
  3. KISS FM
  4. ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.

Σας περιμένουμε όλους, να έχουμε καλό αγώνα!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ!

Ο Διοργανωτής

Στάθης Κιουλαφής

6944 56 73 70

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.