Μια καταπληκτική διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους του συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/8/2018 στην παραλία της Ψανής στη Ναύπακτο. Συνδιοργανωτής ήταν ο σύλλογός μας και ο Δήμος Ναυπακτίας.

Ο αγώνας τον 5Κμ ήταν αφιερωμένος στην προσέλκυση γυναικών στους αγώνες δρόμου. Για το λόγο αυτό είχαμε πολλά δώρα για τις γυναίκες δρομείς του αγώνα. Ο αγώνας πέτυχε το στόχο του, μιας και περίπου το 50% των δρομέων στα 5Κμ ήταν γυναίκες.

Στα 9Κμ εξαντλήθηκαν και τα 200 διαθέσιμα νούμερα. Ήρθαν τελικά στον αγώνα 156 δρομείς. Νικητής ήταν ο Νίκος Ροδόπουλος με 0:31:56. Στις Γυναίκες πρώτη η Ψάλτη Μαρία με 0:38:35.

Στα 5Κμ τερμάτησαν 122 δρομείς. Νικητής του αγώνα ήταν ο Μπουλούκης Κων/νος με 0:19:52. Στις γυναίκες πρώτη η Ζήση Ευαγγελία με 23:08.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα.

Oι παρακάτω κυρίες, δεν έχουν παραλάβει τα δώρα τους από την Κλήρωση Γυναικείων Δώρων

No 345 ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Κομμωτήριο “elle, HAIR STUDIO”, Λένα Ελευθεράκη: Κούρεμα και Θεραπεία Μαλλιών
ΝΟ 421 Καλαντζή Φανή και Νο 74 Λαδιά Αγγελική: Studio Αισθητικής “EL-LE BEAUTY”, Μάτου Ελισάβετ Περιποίηση Άνω Άκρων – Μανικιούρ
Νο 310. Καλουδιώτη Ανδρομάχη: “HONDOS CENTER”, Αφοί Αναγνωστόπουλοι: Περιποίηση και Μακιγιάζ Προσώπου
Νο 56, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΝΑ: Σελίδα Facebook Avon-patra.gr: Καλλυντικά της εταιρείας.
Νο 18, ΚΛΑΔΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, Model by C.MARSO: 1 σετ περιποίησης.
Νο 101, ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΝΑΝΣΥ, Imagic Fashion: 1 Πορτοφόλι.
NO 335 ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ από Σωτήρης Κωσταρέλλος, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, Αθλητής & Προπονητής Αντοχής: Για 2 κυρίες, δωρεάν προπονητικές συμβουλές – οδηγίες φυσικής κατάστασης & διατροφής
No 375 Στάικου Κλεοπάτρα & Νο 157 Σιώσιου Ιωάννα: Από την Georgia Panagopoulos – Πτυχιούχος RRCA ( Road Runners Coaches of America) -Αθλήτρια και προπονήτρια αγώνων δρόμου (τρεξίματος και βαδίσματος), τρεις φορές εχει τερματίσει στους μαραθωνίους Αθήνας & Βοστώνης: Για 2 κυρίες, προπονητικές συμβουλές για τρέξιμο και βάδισμα. Θα περιλαμβάνει 6 συνεδρίες με διάρκεια 45 λεπτά η κάθε μια, με προετοιμασία – training plans για τον επόμενο αγώνα.

 

Αφήστε τα σχόλια σας (θετικά -αρνητικά) στο Forum του αγώνα για την περαιτέρω βελτίωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τα καταστήματα της παραλίας Ψανής για τις προσφορές τους στους δρομείς.

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.