Το Σάββατο 11/06/2016 ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, διοργάνωσε στην πόλη των Ιωαννίνων τον πρώτο νυχτερινό ημιμαραθώνιο ,καθώς και παράλληλο αγώνα 5 χμ.Από την πρώτη στιγμή οι δρομείς της πόλης αλλά και πολυάριθμοι δρομείς άλλων πόλεων, αγκάλιασαν και στήριξαν με την συμμετοχή τους τον αγώνα αυτόν.Αν και ο χρόνος προετοιμασίας και διοργάνωσης αυτού του αγώνα ήταν σχετικά πολύ μικρός, αφού η προκήρυξη του αγώνα δημοσιοποιήθηκε μόλις 28 ημέρες πριν  τις 11 Ιουνίου, ήταν τόσες οι εγγραφές που αναγκαστήκαμε να τις σταματήσουμε 3 ημέρες πριν τον αγώνα και αυτό λόγω τεχνικών προβλημάτων και θεμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια των αθλητών. Συνολικά 950 δρομείς έτρεξαν και τους δύο αγώνες, ευχαριστήθηκαν την όμορφη  διαδρομή δίπλα στην λίμνη και ένιωσαν τον κόσμο να επικροτεί αυτή τους την προσπάθεια εμψυχώνοντάς τους. Ήταν πραγματικά μία γιορτή για την πόλη μας.

Στον ημιμαραθώνιο μας έκανε την τιμή να συμμετάσχει ο Μιχάλης Παρμάκης, ο οποίος φυσικά και τερμάτισε πρώτος, τρέχοντας τον πρώτο του αγώνα μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και αυτό τιμά τον Σύλλογό μας ιδιαίτερα. Ο Μιχάλης μας συγκίνησε ακόμη περισσότερο με την κίνησή του μετά την βράβευσή του να προσφέρει στον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων το κύπελλο και το μετάλλιο του νικητή. Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντα γερός και να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία σαν μεγάλος αθλητής που είναι. Στα 5 χμ επίσης μεγάλη τιμή για το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων ήταν η  συμμετοχής της  Ολυμπιονίκης Αθηνάς Παπαγιάννη αθλήτριας του βάδην παγκόσμιας εμβέλειας μετά από χρόνια αγωνιστικής απουσίας.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Περιφέρεια Ηπείρου με την οποία συνδιοργανώσαμε τον αγώνα αυτόν, τον Δήμο Ιωαννιτών, τον Σέγας Ηπείρου και την ΕΟΣΜΑ για την στήριξή τους στην προσπάθειά μας. Να ευχαριστήσω την τροχαία Ιωαννίνων για το δύσκολο και επίπονο έργο που πρόσφερε, το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων τον Ερυθρό Σταυρό και το Πνευματικό κέντρο του Δήμου για την Φιλαρμονική ορχήστρα που μας προσέφερε. Θέλω όμως από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές που με την παρουσία τους έκαναν τον αγώνα μας ασφαλή και με το χειροκρότημά τους τον μετέτρεψαν σε ένα πανηγύρι. Αυτοί είναι και οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας του αγώνα και είναι η εταιρεία adventure , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρυσούλας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Ανατολής,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικάς, ο ΑΓΣΙ, δρομείς του ΣΔΙ και απλοί πολίτες.

Ο 1ος  Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων ήρθε, έγινε και θα παραμείνει.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

 

 

Γραμμενιάτης Βαγγέλης

 

πρόεδρος ΣΔΙ

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.