«Ειρηνοδρομία 2016» είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, οργανώνεται από τον ΟΠΑΠ του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» και είναι ενταγμένη στις εορταστικές εκδηλώσεις στην μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, με τη συμμετοχή δρομέων από όλη την Αττική, θα διοργανωθούν  οι αγώνες, 10 χλμ.,5χλμ. και  2,5 χλμ., καθώς και o αγώνας ευαισθησίας 1.000μ. ΑμεΑ και Special Olympics Hellas. Παράλληλα θα γίνει και επίδειξη του προγράμματος kidsAthletics του ΣΕΓΑΣ, με την συμμετοχή 200 παιδιών Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικών Σχολείων.

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, αφού σας ευχαριστήσουμε άλλη μία φορά και σας συγχαρούμε για το σημαντικό κοινωνικό και αθλητικό έργο σας, ευελπιστούμε στην μαζική αγωνιστική παρουσία των ΣΔΥ στην «Ειρηνοδρομία 2016» και με αυτόν τον τρόπο στην διάδοση ακόμα περισσότερο του επίκαιρου όσο ποτέ μηνύματος της Ειρήνης.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας δείτε την προκήρυξη των αγώνων και το     www.eirinodromia.gr

 

Με εκτίμηση,

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.