Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης», που διοργανώνονται προς τιμήν του Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη, επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει και φέτος Αγώνες Δρόμου απόστασης 10 χλμ. και 5 χλμ. και αγώνα απόστασης 1 χλμ. για παιδιά μέχρι 12 ετών. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν μία διαδρομή αυξημένων απαιτήσεων στην «καρδιά» των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η οποία διέρχεται από το γήπεδο Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» και το κέντρο του Δήμου Αμαρουσίου.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή ανέρχεται στα 6 ευρώ, ενώ τα παιδιά θα τρέξουν με ελεύθερη συμμετοχή. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Λίγα λόγια για την διοργάνωση

Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε, Γιώργου Πατούλη, και έκτοτε έχουν βρει θερμή ανταπόκριση από χιλιάδες δρομείς και φίλους του αθλήματος. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής, τιμώντας τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου, Σπύρο Λούη. Επιπλέον, στοχεύει να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το τρέξιμο, ενισχύοντας παράλληλα το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου. Για την ομαλή διεξαγωγή όλων των αγώνων θα βρίσκονται επί ποδός εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου. Κλείστε τώρα τη συμμετοχή σας!

Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του αγώνα έχει αναλάβει από την 1η διεξαγωγή του η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING. Χορηγοί των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» 2016 είναι η WIND και το Kinder +SPORT.

Εγγραφές & περισσότερες πληροφορίες: www.spiroslouisrun.gr & www.runnermagazine.gr  

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.