Ο 2ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος γράφτηκε και αυτός στην Ιστορία. Η «επόμενη μέρα» ξημέρωσε με αισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, ικανοποίησης και έντονης συγκίνησης από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και φέτος η διοργάνωση. Τα φώτα της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής έσβησαν για την πόλη μας και η κούραση της όλης προσπάθειας έδωσε τη θέση της στη γλυκιά ανάμνηση που άφησε σε όλα τα επίπεδα η επιτυχία της. Η φετινή γιορτή έσπασε ρεκόρ τόσο σε συμμετοχές, όσο και στο χρονόμετρο καταρρίπτοντας τον χρόνο της διαδρομής στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών.

Πάνω από 1800 αθλητές-τριες κάθε ηλικίας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πρωταθλητές του ελληνικού στίβου στους δρόμους αντοχής και ημιαντοχής, δρομείς υγείας καθώς και μαθητές και Α.Μ.Ε.Α., όλοι τους με απίστευτο ενθουσιασμό κατέκλυσαν από νωρίς την κεντρική πλατεία της πόλης μας, δίνοντάς της ζωντάνια και παλμό που θύμιζε μία άλλη οπτική γωνιά των πραγμάτων. Στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης, ξεπερνώντας κάθε μας προσδοκία και έλαβαν μέρος στον Ημιμαραθώνιο δρόμο, στον λαϊκό αγώνα των πέντε χιλιομέτρων και στον αγώνα των χιλίων μέτρων για μαθητές Δημοτικού και Α.Μ.Ε.Α.

Ο εξαιρετικά φιλικός για αγώνα καιρός, το χειροκρότημα ενθάρρυνσης του κόσμου προς τους δρομείς στην κεντρική πλατεία και κατά μήκος της διαδρομής, η παρουσία των διαφόρων συλλόγων, η εύκολη και όμορφη διαδρομή περιμετρικά της πόλης που έχει χαρακτηριστεί “Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα”, η συνοδεία μουσικής κατά μήκος της διαδρομής με την παράσταση να κλέβει το σαξόφωνο του Δραμινού μουσικού Αθανασιάδη Γεώργιο, συνέθεσαν την εικόνα και αυτού του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου.

Ανεπίσημα αποτελέσματα του 2ου Δημοκρείτιου Ημιμαραθώνιου

Ανεπίσημα αποτελέσματα του παράλληλου αγώνα δρόμου των 5 χλμ.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.