Είδε ο Θεός την επιθυμία των όλων των φορέων  της Χίου, να τρέξουν ή να περπατήσουν  και να προβάλλουν το νησί τους σαν τοποθεσία αθλητικού τουρισμού και συμφώνησε.!!!!!

Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπουν όλοι τα μάτια των δρομέων να λάμπουν από χαρά , από ενθουσιασμό, από ευχαρίστηση, από επιθυμία να τρέξουν σε αυτόν τον καινοτόμο και πρωτότυπο για τα δεδομένα του νησιού μας αγώνα.

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου ήταν αδύνατον να μην ικανοποιούσε, αυτό που με τόση λαχτάρα περίμεναν τις τελευταίες βδομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ανέλαβε δράση: σκέψη, οργάνωση, ανάλυση δυσκολιών, επίλυση πολυποίκιλων προβλημάτων, υπέρβαση εμποδίων,capital, control, μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την τελειότητα.

Γιατί αν δημιουργείς μια νέα πρωτοποριακή για την Χίο μας εκδήλωση, δεν μπορείς να παίζεις με το τέλειο… ή το κάνεις και είναι εντυπωσιακό .. ή…!

Δεν χρειάζεται να σας πούμε , τι χαρά είχαν όσες και όσοι ασχολήθηκαν με την διοργάνωση, κάθε φορά που ξεπερνούσαν μια δυσκολία ..  η αλήθεια είναι ότι  φέτος με όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με τα capital control,οι δυσκολίες ,δεν ήταν και λίγες,

 

για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε,

 

την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, τον Δήμο Χίου, 

 

τους χορηγούς μας :

 

Νηρέας ΑΕ, ATCOM, ELMA, New BalanceCoral Gas,Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου , Ξενοδοχεία ΦΕΓΚΟΥΔΑΚΗ, ΜΕΛΙΣΣΑ, Περλέας,Citrus ,Mastiha Shop, τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος ,Στουπάκης  ποτοποιία,

 

EVEREST, Ν.ΒΙΤΤΑΚΗΣ, ΟΕΒΕ Χίου, Επιμελητήριο Χίου, Μπάτσης , digapictures, ,αναψυκτικά Μπουμπάρης, Top Sound, ΚΑΡΒΕΛΙ, Κρόνος, ,Άνεμος, Αυγουστάκης,

 

Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Χίου, Σύλλογος Ράδιοερασιτεχνών Χίου, Χυμοί Κάμπος Χίου, Κουγιούλης ,Mastic Spa,

 

ΟΜΙΚΡΟΝ , Φωτογραφική Λέσχη Χίου, Δ.Βουχούρης , Ν.Χούλης,  Ποδηλάτες Χίου,Blue star ferries, Χιώτικο Κελλάρι, , 3b coffe nuts, ASTRA,  Κουκί & Ρεβίθι , τον σύλλογο Κάστρου Χίου, το Ίδρυμα Μαρίας Τσάκου, την ταβέρνα Πάσσας Γιώργος,

Τα ΜΜΕ:

 Αλήθεια Χίου ,Πολίτης, Κουνούπι, chiospress, chiosnews, chiosport, chiosin,astraparis και τα πανελλήνιας εμβέλειας Runnermagazine , All About Running,Runningnews,

 

,την 96 ΑΣΔΕ για το ασθενοφόρο , τους εθελοντές ,  οι οποίοι χωρίς ιδιαίτερη πίεση εκ μέρους μας , αποδέχθηκαν την πρόταση μας , να στηρίξουν την εκδήλωση μας, γιατίχωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτε.

 

Και επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται στην ώρα τους ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Λιμεναρχείου, της Τροχαίας, του Δήμου, τον dj μας Στέλιο Τριανταφυλλίδη και όλους και όλες που συνέβαλαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Κλείνοντας , ​ Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου ,θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους και όσες βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα και φυσικά να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλες και όλους που τρέξατε ή περπατήσατε σε μια απείρου κάλλους  διαδρομή και δώσατε την αίσθηση της αισιοδοξίας , του ενθουσιασμού και της αγάπης σε όλους εμάς που σας απολαύσαμε .

Θα ξανά συναντηθούμε , πιστεύουμε και σε άλλες εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε και ευχόμαστε να σας έχουμε δίπλα μας σαν μέλη του συλλόγου μας .

Στόχος μας του χρόνου να είμαστε χωρίς capital control και να φθάσουμε , ακόμη και να ξεπεράσουμε τις 1000 συμμετοχές.

Προς τούτο καλούμε τους φορείς του νησιού μας να ορίσουν ημέρα συνάντησης με την παρουσία του ΕΟ Τουρισμού, για να μελετήσουμε τις μεθόδους προώθησης του Ημιμαραθώνιου στις χώρες προέλευσης των τσάρτερ στο νησί μας. 

 

chiosrunning

Μιχάλης Σημιριώτης

mobile+30 6974850882 ,

e-mailchiosrunning@gmail.com

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.