Την Κυριακή του Θωμά 27/4/2014 ο ιππικός μας σύλλογος για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει την κεντρική μας ιππική εκδήλωση για πρώτη χρονιά φέτος στο νέο μας ιππικό κέντρο στην Μανάγουλη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

  • 10:30 : Συγκέντρωση των αλόγων των μελών της περιοχής στην ταβέρνα Καραδήμα.

  • 11:00 : Κυκλική ιππική πορεία διασχίζοντας τα χωριά του κάμπου Αγ. Πολύκαρπος- Μανάγουλη – Καστράκι και συγκέντρωση ξανά, έξω από το ιππικό κέντρο.

  • 11:30: Είσοδο στο ιππικό κέντρο και παρουσίαση των αλόγων και των αναβατών.

  • 12:00: Παρουσίαση ασκήσεων ιππικής δεξιοτεχνίας και αμαξοδήγησης.

Μετά το πέρας της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για το άλογο που θα μας φέρει ένα νέο μέλος και θα γίνουν οι καθιερωμένες βόλτες με κατάλληλα άλογα και άμαξες για τα παιδιά.

Η είσοδος στην εκδήλωση και οι βόλτες στο κοινό όπως πάντα, είναι δωρεάν.

Για όσους θα έρθουν για πρώτη φορά:

Το ιππικό μας κέντρο είναι στην Μανάγουλη στην θέση Ρούτσου (απέναντι από το εργαστάσιο πλαστικών Κοτρώνη).

Για όσους έρθουν μέσα από την πόλη της Ναυπάκτου:

Κατευθυνόμαστε και διασχίζουμε την Δάφνη. Περνάμε την τοξωτή παλιά γέφυρα του Μόρνου ποταμού και στρίβουμε δεξιά προς τα χωριά του κάμπου. Στην πρώτη διασταύρωση με μορφή Υ επιλέγουμε τον αριστερό δρόμο και συνεχίζουμε την διαδρομή περνώντας σε κάποιο σημείο κάτω από την εθνική οδό Ναυπάκτου – Ιτέας. 500 μέτρα μετά περίπου είναι το ιππικό μας κέντρο.

Από Αντίρριο για όσους επιλέξουν την διαδρομή από τον περιφερειακό δρόμο της Ναυπάκτου: Διανύουμε όλη την περιφερειακή οδό και στο τέλος της μετά το τελευταίο τούνελ στρίβουμε αριστερά στην διασταύρωση προς Δάφνη. Στην αμέσως επόμενη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τον δρόμο προς Δάφνη. Από εκεί η διαδρομή είναι κοινή με αυτούς που θα έρθουν μέσα από την Ναύπακτο.

Από Ιτέα λίγο πριν μπούμε στις αρχές της πόλης (Ξεροπήγαδο ) ή τον περιφερειακό δρόμο της Ναυπάκτου στρίβουμε στην διασταύρωση δεξιά και στην αμέσως επόμενη πάλι δεξιά ακολουθώντας επίσης την κοινή διαδρομή προς Δάφνη κ.λ.π.


Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Κουφογιάννης Ιωάννης 6947803406

Ιστοσελίδα: www.nafpaktiahorses.gr

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.