Website www.cretemarathon.gr, Πληροφορίες, Έναρξη Εγγραφών, Παροχές στους Δρομείς

 

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων Κρήτης, θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 1o Μαραθώνιο Κρήτης  στις 8 Μαΐου 2016. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες των 10 χλμ. και 5 χλμ. όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολυπληθής. Επίσης στη Διοργάνωση περιλαμβάνεται και αγώνας μικρότερης διαδρομής, “κοινωνικής προσφοράς”, 2,5 χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Η διοργάνωση παρουσιάστηκε παρουσία όλων των θεσμικών φορέων, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων & Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του «Μαραθώνιου Κρήτης» κο Απόστολο Βουλγαράκη, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης κο. Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Δήμαρχο Χανίων κο Αναστάσιο Βάμβουκα, τον Δήμαρχο Αποκορώνου κο  Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τον Δήμαρχο Κισσάμου κο Θεόδωρο Σταθάκη, τον Δήμαρχο Σφακίων κο Ιωάννη Ζερβό, τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ. Χανίων κο Γιώργο Αλογδιανάκη και εκπροσώπων των Δήμων Πλατανιά και Κανδάνου – Σελίνου. Επίσης παραβρέθηκε ο προϊστάμενο της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κο Στυλιανός Ζερβάκης και εκπρόσωποι των τοπικών θεσμικών φορέων.

Print

Επίσης έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κο Απόστολο Βουλγαράκη η παρουσίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του «Μαραθώνιου Κρήτης» και στη συνέχεια  έγινε από τον κο Ευάγγελο Παπαποστόλου Τεχνικό Δ/ντη,  η επίσημη παρουσίαση και έναρξη λειτουργίας της Ιστοσελίδας (web Site) της διοργάνωσης http://www.crete-marathon.gr/ . Στον δικτυακό τόπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο  και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.

Αναλυτικότερα:

  • Παρουσιάστηκε η επίσημη έναρξη των εγγραφών των συμμετεχόντων μέσα από την λειτουργία του δικτυακού τόπου της διοργάνωσης, http://crete-marathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi,. Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε μέχρι την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

 

 

  • Παρουσιάστηκε η έναρξη των εγγραφών για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην Λαμπαδηδρομία http://crete-marathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi-stin-lampadidromia

 

  • Ανακοινώθηκε η λειτουργία του Κέντρου εγγραφών της διοργάνωσης στο τέμενος «Γυαλί Τζαμισί» στο Ενετικό λιμάνι Χανίων καθώς και το πλαίσιο των παροχών προς τους συμμετέχοντες. Αναλυτικότερα:

 

  • Ασφαλιστική κάλυψη από την «Interlife Ασφαλιστική»
  • Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας
  • Μετάλλιο
  • Τσάντα πλάτης
  • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία των Chip από την «Mylaps»
  • Ηλεκτρονικό δίπλωμα
  • Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού
  • Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα
  • Πλήρεις υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κλπ.)
  • Πλήρης υγειονομική κάλυψη
  • Μουσικές εκδηλώσεις, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών
  • Ειδικές τιμές για την εστίαση, τη διαμονή και τη μετακίνηση.
  • Η μετακίνηση προσφέρετε με έκπτωση 50% από την χορηγό εταιρεία «ΑΝΕΚ LinesBlue Star Ferries»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης που προγραμματίζεται για τις 8 Μαΐου 2016παρουσίασε το Μετάλλιο των αγώνων και το επικοινωνιακό τηλεοπτικό ΣΠΟΤ, προβολής της διοργάνωσης.

 

  • Το Εικαστικό για το μετάλλιο του αγώνα διάμετρού  6 cm, παρουσιάζει στην μπροστινή του πλευρά το λογότυπο της διοργάνωσης και στην πίσω πλευρά την μορφή του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη. http://crete-marathon.gr/gr/eggrafi/on-line-eggrafi-stin-lampadidromia

Το εικαστικό περίγραμμα του μεταλλίου είναι εμπνευσμένο από την ιστορία και την σημερινή και διαχρονική αξία της Κρήτης.

CRETE MARATHON 16 B1
CRETE MARATHON 16 F1 (1)

 

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

 

Μέγας Χορηγός – Επίσημοι Χορηγοί Μετακινήσεων

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Κρήτης που προγραμματίζεται για τις 8 Μαΐου 2016 και στην οποία προεδρεύει ο  Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κος Απόστολος Βουλγαράκης ανακοίνωσε τους πρώτους χορηγούς της διοργάνωσης:

Μέγας Χορηγός του Μαραθωνίου Κρήτης είναι, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. –  Επιτραπέζιο Νερό «Samaria».

Η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. εκτός από τις χορηγικές παροχές προς την Ο.Ε., παρουσίασε την ετικέτα με το Λογότυπο του Μαραθωνίου που κοσμεί  5.000.000 μπουκάλια νεύρου των 500 ml. Και διανέμεται σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη.

Επίσημος Φορέας – Χορηγός ακτοπλοϊκής μετακίνησης είναι, οι εταιρείες ΑΝΕΚ LINES καιBlue Star Ferries

Η ΑΝΕΚ LINES & Blue Star Ferries προσφέρουν στους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά πρόσωπα  ( αθλητές , συνοδοί ,παιδιά) για τον Μαραθώνιο Κρήτης και για το διάστημα από 3 μέχρι 11/05/16 στο δρομολόγιο από Πειραιά  προς Χανιά και Ηράκλειο και αντίστροφα:

  • 50% έκπτωση για την μετακίνηση των προσώπων
  • 50% έκπτωση στην μεταφορά των ΙΧ και μέχρι συγκεκριμένου αριθμού σύμφωνα με το αίτημα την Ο.Ε.
  • Επίσης επιλογή αθλητικού μενού εντός των πλοίων και πρωινού πριν την αποβίβαση σε εξαιρετική τιμή ( προσοχή η ενημέρωση για την παραπάνω προσφορά των μενού, θα γίνει πριν την έκδοση των εισιτηρίων από τους ενδιαφερόμενους.

Επίσημος Φορέας – Χορηγός οδικών εσωτερικών μετακινήσεων είναι  το  «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε»

  • Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ. επιστροφής στα τακτικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ για όλους τους προορισμούς της Κρήτης
  • Επίσης προσφέρει την δωρεάν μετακίνηση από το λιμάνι των Χανίων στο κέντρο της πόλης των Χανίων  κατά την άφιξη του πλοίου από Πειραιά.

 

Συνημμένα ολόκληρο το Δ.Τ. με αναλυτικές λεπτομέρειές.

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr

 

Από την Ο.Ε.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.