Με πέντε δρομείς συμμετείχε ο σύλλογός μας στα 21Κμ του Acheloos Run. Eξαιρετική διοργάνωση αλλά δύσκολες συνθήκες ζέστης. Τρεις δρομείς μας, οι Ντότσικας Βασίλης, Γκουμοπουλος Θανάσης και Σταυρούλα Μόσχου ανέβηκαν στο βαθρο στην ηλικιακή τους κατηγορία! Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους.

Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης ήταν ο δρομέας που έφτασε πρώτος στον τερματισμό, παίρνοντας τη νίκη με χρόνο 1:10:55. Δεύτερος ήταν ο Ευάγγελος Μουρτζιάπης με 1:20:37, τρίτος ο Θανάσης Ζαρκαδούλας με 1:29:18 και τέταρτος ο Βασίλης Ντότσικας του συλλόγου μας με 1:29:25.

Πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον αγώνα ήταν η Νίκη Μπουκουβάλα με επίδοση 1:36:47, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Μανταλίνα Δημητροπούλου με 1:44:56. Τρίτη βρέθηκε η Καλλιόπη Πηττα με 1:57:07.

Παρουσία των Lepanto και στον αγώνα 5χλμ Acheloos run το απόγευμα της Κυριακής 29/05.


Τερμάτισαν οι αθλητές μας:

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στις μικρές μας αθλητριες Τούντα Ευαγγελία 13 ετων ,Τούντα Ευγενία 11 ετων και Τούντα Γεωργία 11 ετών που συμμετείχαν στον αγώνα των 5χλμ με επίδοση 27:07 και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον!

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.