Άλωση της Νεάπολης του Αγρινίου από τους αθλητές του “LEPANTO”

Στις 5 Ιουνίου 2010, ημέρα Σάββατο στις 19:00 διεξήχθη ο 16ος λαϊκός αγώνας δρόμου των 9500μ. από το Δήμο Νεάπολης με συνδιοργανωτές το το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του Βασίλη Ντελλή.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η συμμετοχή ήταν 127 αθλητές περίπου για τον αγώνα των 9500μ. και γύρω στα 60 παιδιά για τον αγώνα των 2000μ.

Πρώτος στη γενική κατηγορία τερμάτισε ο Σταματόπουλος Γιάννης, δεύτερος ο Μαυρόπουλος Λ. (16 ετών) και τρίτος ο Σταμούλης Κ. (13 ετών).

Ο σύλλογος  “LEPANTO” είχε πολυπληθή συμμετοχή με 19 δρομείς για τον αγώνα των  9500μ  και 6 παιδιά για τον αγώνα των 2000μ, σύνολο 25 δρομείς που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του Συλλόγου.

Στον αγώνα των 9500μ συμμετείχαν και τερμάτισαν με την ακόλουθη σειρά οι:

Καραχάλιας Δημ. (9ος), Παπαδογεώργος Χρήστος, Σταμπέλος Γιάννης, Κόγγος Χρήστος, Καραγεώργος Γιάννης, Αθανασόπουλος Δημ , Τούφας Στέφανος, Κόγγος Παναγιώτης, Δημόπουλος Γιώργος, Παπαχρήστος Σπύρος, Πασχάλης Γιώργος, Κυρίτσης Γιώργος, Σίνης Δημήτριος, Ζαβέρδας Ταξιάρχης, Λαγουδάκης Κων/νος, Πολιτοπούλου Γωγώ, Γονατάς Κων/νος, Καμπάς Πέτρος, Μακρής Κων/νος

ενώ από τα παιδιά οι: Μακρής Γιάννης, Τούφας Σπύρος, Κόγγος Βασίλης,  Μακρής Σωτήρης, Παπαχρήστος Χρήστος, Παπαχρήστος Σεβαστιανός.

Ακολούθησαν απονομές επάθλων στους πρωτεύσαντες στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, καθώς και 2 ειδικές βραβεύσεις που αφορούσαν και το σύλλογό μας.

Βραβεύτηκαν 3 υπερμαραθωνοδρόμοι του νομού μας που έχουν καταπιεί αμέτρητα χιλιόμετρα στους αγώνες άνω των 42χλμ που έχουν συμμετάσχει. Ένας από αυτούς ήταν ως γνωστόν ο υπερμαραθωνοδρόμος πρόεδρο του Συλλόγου μας, Δήμητρης Καραχάλιας, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο αγώνα υπεραποστάσεων που γίνεται στη χώρα μας το Σπάρταθλο των 246χλμ. Οι αλλοι 2 βραβευθέντες υπερμαραθωνοδρόμοι ηταν οι Καραχρήστος Ευστάθιος και Τριαντάφυλλος Χρήστος.

Η 2η ειδική βράβευση είναι για το σύλλογο μας “LEPANTO” Ναυπάκτου για την πολυπληθή παρουσία του και την ενεργή παρακίνηση για τη συμμετοχή παιδιών.

Σε όλους τους δρομείς απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα.

Τέλος ο Δήμος Νεάπολης παρέθεσε γεύμα σε ταβέρνα σε όλους του δρομείς σε ταβέρνες της περιοχής.

Η όλη διοργάνωση ήταν άριστη, πολλά μπράβο στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες!

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα..

Αναλυτικά Αποτελέσματα (Γενική Κατάταξη)

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 16ος Λαίκος αγώνας Νεάπολης 2010”
  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά του ”LEPANTO” οχι μόνο γιά τίς δρομικές τους ΑΞΙΕΣ που μέρα με την μέρα βελτιώνονται συνεχώς, αλλά και γιά τήν συνεχή προσπάθεια ανανέωσης τής ιστόσελιδας. Αποκτάμε όλο και περισότερους φίλες και φιλους. ΜΠΡΑΒΟ για άλλη μιά φορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.