Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  26 Ιουνίου 2010και ώρα 7.00 μ.μ. με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ο 7ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου μήκους 10,5 Κμ στην Αράχωβα (Κρήνη) καθώς και Αγώνας Δρόμου 3,5 Kμ για παιδιά με οργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» και την υποστήριξη του Δήμου Συμπολιτείας Νομού Αχαΐας.


Η Εκκίνηση δόθηκε πλατεία της Αράχωβας και αφού καλύφθηκε απόσταση 10.500 m κυκλικά του χωριού και μέσα στο καταπράσινο δάσος ο τερματισμός έγινε στο ίδιο σημείο. Υπήρχαν αρκετές δυσκολίες στην αρχή του αγώνα, καθ’ ότι τα πρώτα 4-4,5  χιλιόμετρα ήταν ανηφορικά ενώ στη συνέχεια είχε ίσιωμα και ακολουθούσε κατηφορική διαδρομή μέχρι τον τερματισμό.

Το σύλλογο μας εκπροσώπησαν τέσσερις αθλητές, οι Χρήστος Παπαδογιώργος, Γιώργος Κυρίτσης, Γιώργος Δημόπουλος και Γιώργος Πασχάλης.

Μεγάλη επιτυχία για το συλλογό μας η 1η θέση στην κατηγορία του και 2η στη γενική κατάταξη για τον μόλις 15,5 χρονών Χρήστο Παπαδογιώργο με τον πολύ καλο χρόνο 47:49!

Πρώτος στη γενική κατάταξη ο Μαρίνος Τσούκας του ΑΠΟΕΛ με 44:42 και στις γυναίκες η Κουρλέση Μαγδαληνή του ΣΔΥ ΠΑΤΡΑΣ με χρόνο 57:14.

Στον αγώνα  3,5Κm για παιδιά, πρώτος στα αγόρια ο Πιπέρης Αλέξανδρος, Ανεξάρτητος, με επίδοση: 33:15, και στα Κορίτσια η Μιχαλοπούλου Μαρία, επίσης ανεξάρτητη, με επίδοση: 33:18.

Σε όλους τους δρομείς μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλια και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Τον αγώνα ακολούσε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Συμπολιτίας σε ταβέρνα του χωριού. Στον ίδιο χώρο έγιναν απονομές κυπέλων στους πρωτεύσαντες σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες ανδρών, γυναικών και παιδιών που υπήρχαν στην προκηρυξη του αγώνα.

Πολύ καλή διοργάνωση, συγχαρητήρια σε διοργανωτές και συμμετέχοντες!

Στη συνέχεια δείτε φωτογραφίες του αγώνα

και τα αναλυτικά αποτελέσματα:

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.