Με τη συμμετοχή 500 και πλέον μικρών και μεγάλων δρομέων διεξήχθη o 1ος αγώνας ΤΥΜΒΕΙΑ 2010 στην ιστορική πόλη του Μαραθώνα την Κυριακή 23 Μαΐου 2010 συνολικού μήκους 13,500 μ. με αφετηρία και σημείο εκκίνησης το άγαλμα του πεσόντος αρχαίου Οπλίτη εντός του Ιστορικού Τύμβου του Μαραθώνα. Μία συμβολική ημέρα την ημέρα της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, ενός από τους σύγχρονους πρωτοστάτες της Διεθνούς κίνησης για την Eιρήνη.
Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια των γενικότερων εορτασμών για τα 2,500 χρόνια από την Ιστορική μάχη του 490 π.χ.
Ο καιρός ήταν ιδανικός για τους δρομείς, ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές με ελαφρά συννεφιά και συνεχίστηκε με ελαφρύ ψιλοβρόχι.
Πρώτοι στον αγώνα στη ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για τους άνδρες 1ος ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΣΔΥΠ) με 52’.54’’, 2ος ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ ΘΩΜΑΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) με 53’.19’’, και 3ος ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ) με 53’.31’’.
Στις γυναίκες 1η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΛΗ(ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Δ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΣ) με χρόνο 1.02’.21’, 2η η ΑΓΑΠΗ ΚΟΥΣΜΙΤΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ) με χρόνο 1.04’23’’ και 3η η ΓΙΑΝΖΙΝΑ ΟΛΓΑ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ) με 1.05’.45’’.

Από τον σύλλογο “LEPANTO” συμμετείχαν ο Αθανασόπουλος Δημήτρης (1.05′), Καραγιώργος Γιάννης (1.07′) και Δημόπουλος Γιώργος (1.10′).

Από admin

4 σχόλια στο “Αποτελέσματα Τύμβεια 2010”
  1. Δεν εχω καμια ενημερωση από τα παιδιά που συμμετείχαν. Από οτι μου ειπαν, δεν περίμεναν τοσο κόσμο, και ειχαν πρόβλημα στην καταμέτρηση όσων τερματιζαν. Μηπως δεν βγάλουν? Μολις εχουμε κατι νεο, θα το αναρτήσουμε στο αρθρο.

  2. Δυστυχώς απο οτι φαίνεται δεν θα βγουν αποτελέσματα, γιατί λογω μεγάλης συμμετοχής οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να μετρανε χρόνο σε όσους τερμάτιζαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.