Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για άλλη μια χρονιά στα Ιωάννινα ο Γύρος της Λίμνης. Μαζί με τον αγώνα των 30χλμ που πλέον έχει καθιερωθεί σαν τον μεγαλύτερο αγώνα της επαρχίας διεξήχθη και μικρότερος αγώνας 5χλμ καθώς και 30χλμ βάδην.

Έτσι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1000 συνολικά, με τους περισσότερους βεβαίως, περίπου 850 να τρέχουν στο 30άρι γύρω από τη Λίμνη των Ιωαννίνων. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η διοργάνωση κατάφερε να κρατήσει και πάλι ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από νωρίς ξεχώρισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ο οποίος τρέχοντας ουσιαστικά μόνος του σε όλο τον αγώνα κατάφερε να φτάσει και πρώτος στο τέρμα σε χρόνο 1:38:21, επίδοση που είναι και ρεκόρ διαδρομής. Αρκετά πίσω του, αλλά με πολύ καλή επίδοση τερμάτισε δεύτερος ο Βασίλης Πουλιόπουλος σε 1:45:21, ενώ τρίτος ήταν ο Ηλίας Νικολόπουλος με 1:52:14.

Στις γυναίκες, η Ντενίζ Δημάκη (φωτο) πήρε εύκολα την πρώτη θέση με χρόνο 1:58:33, καταλαμβάνοντας μάλιστα και την 11η θέση της γενικής κατάταξης. Δεύτερη ήταν η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου με 2:06:30 και τρίτη η Βασιλική Καραγεωργάκη με 2:08:12.

Τόσο για τον Θεοδωρακάκο, όσο και για τη Δημάκη, ο αγώνας αποτέλεσε ένα καλό τεστ ενόψει του Μαραθωνίου του Άμστερνταμ όπου θα αγωνιστούν στις 12 Οκτωβρίου με στόχο έναν πολύ καλό χρόνο και γιατί όχι και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν τρεις αθλητές, οι με σειρά κατάταξης:  Γ. Δημόπουλος, Γ. Δούνης και Κ. Λαγουδάκης.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

30Κμ τρέξιμο

5Κμ τρέξιμο

30Κμ βάδην

Δείτε φωτογραφίες εδώ
http://www.runningnews.gr/?id=9904

Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο απόγευμα ο παραλίμνιος δρόμος γέμισε από παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Εκδηλώσεων. Τα παιδιά αγωνίστηκαν στα 1000 και 2000 μέτρα, ξεπερνώντας κι αυτά τον εαυτό τους. Μερικές φωτογραφίες εδώ:
http://www.runningnews.gr/?id=9905

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 5ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων”
  1. Συγχαρητήρια παιδιά, σας εύχομαι καλή αποκατάσταση και με μια καλή επίδοση στην κλασσική των Αθηνών και μπορείτε και τ’αξιζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.