μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου 2011 οι δρομικοί & ποδηλατικοί αγώνες του “Βελβίνα Double Race” στο μαγευτικό περιβάλλον του δάσους της Βελβίνας200 περίπου μικροί και μεγάλοι αθλητές από διάφορα σημεία της πατρίδας μας δήλωσαν συμμετοχή για να απόλαυσουν την όμορφη ορεινή διαδρομή, αποτελούμενη, ως επί το πλείστον από πευκοδάσος και πουρναροδάσος, και την υπέροχη φιλοξενία των διοργανωτών.

Ο αγώνας περιλάμβανε 5 υπέροχες διαδρομές ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Οι διαδρομές ήταν οι εξής:

  • Διαδρομή 3,5 χλμ τρεξίματος για τους μικρούς μας φίλους δρομείς,
  • Διαδρομή 15κμ ορεινού τρεξίματος για ενήλικες δρομείς
  • Διαδρομή 3,5 χλμ ποδηλασίας για τους μικρούς μας φίλους ποδηλάτες,
  • Διαδρομή 25 χλμ ποδηλασίας για τους χομπίστες (όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά με την ποδηλασία)
  • Διαδρομή 40χλμ ποδηλασίας για τους περισσότερο μυημένους στο χώρο της ποδηλασίας.

Η εκκίνηση τερματισμός  του αγώνα ήτανε στη αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου της Βελβίνας. Οι διαδρομές των παιδιών περιελάμβανε μικρό  ασφάλτινο κομμάτι με αγροτικούς δρόμους διάφορων κλίσεων, πέρασμα γραφικού ποταμιού και τερματισμό στο ίδιο σημείο. Οι  διαδρομές των μεγάλων πραγματοποιήθηκαν εξολοκλήρου σε δασικούς χωμάτινους δρόμους. Σε όλο το μήκος της διαδρομής υπήρχε πού καλή σηματοδότηση που έδειχνε στους αθλητές την σωστή διεύθυνση που θα ακολουθήσουν.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 το απόγευμα στις 5:30 δόθηκε η εκκίνηση του δρομικού αγώνα των 15Κμ. Ο καιρός ήταν αρχικά συννεφιασμένος και στη συνέχεια για περίπου μισή ώρα έπιασε καταρακτώδη βροχή, η οποία μάλλον αανακούφισε παρά δυσκόλεψε τους δρομείς. Τερμάτισαν 56 δρομείς. Νικητής ο Γιάννης Σταματόπουλος του ΣΔΥΠ με 00:59:24, ακολουθούμενος από τους Κυρικακο Κάρλο της  SALOMON HELLAS  με 01:02:04 και Μουσούντα Κων/νο με 1:03:03. Στον αγώνα συμμετείχε ο ΑΜΕΑ Βασίλης Παναγιωτόπουλος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα TAE KWON DO που θα γίνει στη Ρωσία.

Στον αγώνα των μικρών τερμάτησαν συνολικά 16 παιδιά. Νικητής ο Χρήστος Παπαδογιώργος με 11:20, ακολουθούμενος από τους Πίσσα Αποστόλη και Γκάμπριελ της ΓΕΑ με 11:57 και 12:13 αντίστοιχα.

Η εκκίνηση των ποδηλατικών δόθηκε την Κυριακή 4 Σεπτ 2011 στις 11:00.

Στη μεγάλη διαδρομή των 40κμ τερμάτησαν 41 ποδηλάτες. Νικητής αναδείχτηκε ο Δημ. Κακούρης της BN CYCLING με 1:54:25 ακολουθούμενος από τους Νίκο Ανδρεόπουλο με 1:55:00 και Σταύρο Παπαδόπουλο με 1:58:06.

Στη διαδρομή των 25Κμ των FUN τερμάτισαν 18 ποδηλάτες. Νικητής ο Αλέξανδρος Σχοινάς με 1:28:00, ακολουθούμενος από τους Κων/νο Κοκόλα με 1:34:27 και Ανδρέα Λιγδόπουλο με 1:40:59.

Τέλος στον ποδηλατικό των 3,5Κμ των μικρών συμμετείχαν 35 παιδιά. Nικητής ο Δημ. Γονατάς με 08:30, ακολουθούμενος από τους Πολύζο Αντώνη με 08:35 και Ντίμτσα Άγγελο 08:38.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site του αγώνα http://150.140.188.242/~velvina2011/res11.php

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν νερά, μπανάνες σάντουιτς και γλυκά για όλους όσους συμμετείχαν.

Κύπελλα δόθηκαν στους 3 πρώτους σε όλους τους αγώνες. Κατηγορίες υπήρχαν στον αγώνα ορεινού τρεξίματος και στον ποδηλατικό των 40Κμ, που απονεμήθηκαν κύπελλα στους πρώτους. Ο πρώτος στα παιδιά πήρε δώρο ποδήλατο. Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Τέλος δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε  όσους βοήθησαν στον αγώνα.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ “ LEPANTO” ευχαριστεί  θερμά για την βοήθεια και την προσφορά τους:

  • Το Δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Μπουλέ και την αντιδήμαχο κ. Ζιαμπάρα
  • Τον εκπολιτιστικό Σύλλογο Βελβίνας για την αίθουσα διεξαγωγής του αγώνα.
  • Τους ΑΦΟΙ Παπαδόπουλοι, για την χορηγία τους
  • το  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΕΣ
  • τις  ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • το  ”STRASS” Ράμμου Φωτεινής
  • την COCA-COLA Λένα & Γιάννης Μαρλαφέκας
  • το Ωποροπολείο ”Μποστανάκι” Κώστα Δημόπουλου.
  • Κυρίως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου LEPANTO που με πρωτεργάτη τον πρόεδρο του συλλόγου Δημ. Καραχάλια αφιέρωσαν πάρα πολλές ώρες εθελοντικής προσφορά σε όλα τα σημεία του αγώνα.
  • Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συμμετείχατε και μας δώσατε μεγάλη χαρά με τα θερμά σας σχόλια! Προσπαθήσαμε με το site των online εγγραφών που δημιουργήσαμε να λύσουμε τα τυχόν προβλήματα και να βγάλουμε όσον το δυνατόν συντομότερα τα αποτελέσματα. Πιστεύουμε τα καταφέραμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα χαρούμε για σχόλιά σας που θα βελτιώσουν τον αγώνα μας.

Video ”Βελβίνα double Race 2011” Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011
http://www.nafpaktianews.gr/news/539/video-belbina-double-race-2011-sabbato-3-septembrioy-2011

Φωτογραφίες ”Βελβίνα double Race 2011” Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011
http://www.nafpaktianews.gr/news/537/fotografies-belbina-double-race-2011-sabbato-3-septembrioy-2011

Ποδηλατικοί αγώνες στην Βελβίνα Ναυπακτίας…Βίντεο από την εκκίνηση και την απονομή.

http://www.nafpaktianews.gr/news/545/podilatikoi-agones-stin-belbina-naypaktias%E2%80%A6binteo-apo-tin-ekkinisi-kai-tin-aponomi

Ποδηλατικοί αγώνες στην Βελβίνα Ναυπακτίας… Δείτε το πλούσιο Φωτορεπορτάζ

http://www.nafpaktianews.gr/news/544/podilatikoi-agones-stin-belbina-naypaktias%E2%80%A6-deite-ploysio-fotoreportaz

Από admin

4 σχόλια στο “Αποτελέσματα Βελβίνα Double Race 2011”
  1. γεια σου Δημητρη με την παρεα σου. Συγχαριτηρια για την αψογη διεξαγωγη του αγωνα ,τα ομορφα τοπια που απολαυσαμε και την φιλοξενια σας,
    ηταν ολα τελεια.Ευχαριστουμε!!!

  2. Συγχαρητήρια σε όσους κοπίασαν, πραγματικά όμορφη διοργάνωση, Δεν βλέπω το όνομά μου στους εγκαταλείψαντες αφού επέστρεψα (ηθελημένα μετά τις ατυχίες) μέσω Ρίζας… Ευχαριστώ το Βασίλη Κ. για τη σαμπρέλα του που μου προσέφερε στο δεύτερο σκάσιμο καθώς και τον ποδήλάτη (δε ξέρω το όνομά του) που περίμενε υπομονετικά και με βοήθησε προσφέρωντας την τρόμπα του μετά τη βλάβη της δικής μου.. Ευχαριστώ και τον Ακη που με μάζεψε στην περιμετρική με κίνδυνο να χάσει την απονομή.

  3. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ…ΚΑΡΑΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…

  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.