Ο Σύλλογος Δρομέων Αιτωλικού με πρωτεργάτη τον ιδρυτή του συλλόγου Σαραντάρα Μάκη σε συνδιοργάνωσε με το Δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου, πραγματοποίησε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 στην πανέμορφη Λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού, τον 5ο Αγώνα Δρόμου «Γύρος της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού 11,7 χλμ.» για δρομείς και παιδιά. Ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός, αλλά δεν δημιούργησε προβλήματα στους δρομείς.

Η εκκίνηση για τον Αγώνα των μεγάλων δόθηκε στις 17:30 μμ. Είχε προηγηθεί στις 17:15 αγώνας 300 μέτρων για παιδιά έως 6 ετών, αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 6-12 ετών και αγώνας 2000μ για παιδιά 13 εως 17 ετών. Ο αγώνας των ενηλίκων είχε 128 συμμετοχές.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Τουσέ της ΓΕΑ με 41:10, ακολουθούμενος από τους Σταματόπουλο Γιάννη του Σ.Δ.Υ.Πατρών με 42:06, και Μουσούντα Κων/νο του Πέλοπα Πατρών με 44:04 και τέταρτο τον Χρήστο Παπαδογιώργο του LEPANTO. Στις Γυναίκες πρώτη η Σταμούλη Αθηνά της ΓΕΑ με 50:51, με δεύτερη την Κουρλέση Μαγδαληνή του ΣΔΥΠ με 54:52 και τρίτη την Σαπίου Βηθλεέμ του Αθηνόδωρου με 55:50.

Ο σύλλογός μας άλλη μια φορά έδωσε ένα βροντερό παρόν με 20 δρομείς. Καταγράφονται με την σειρά τερματισμού: Παπαδογιώργος Χρήστος, Άρα Φίλιππος,  Καραχάλιας Δημήτρης, Κόγγος Παναγιώτης, Γεννάτος Γεράσιμος, Σακκέτος Γιάννης, Παπαχρήστος Σπύρος, Γεωργικόπουλος Παναγιώτης, Πασχάλης Γιώργος,  Λαγουδάκης Κων/νος, Δημόπουλος Γιώργος, Μαστογιάννης Δημήτρης, Καραγεώργος Γιάννης, Βασιλακόπουλος Χαρίλαος, Χρυσανθόπουλος Χρήστος, Τούφας Στέφανος, Δημητρέλη Ξανθίπη, Βασιλοπούλου Ελένη,  Γονατάς Κωστας, Πολιτοπούλου Γεωργία.

Ακολούθησαν απονομές  στους πρωτεύσαντες.  Στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, και στους πρώτους σε κάθε κατηγορία παιδιών δόθηκαν κύπελλα, μετάλλια και βιβλίο με την ιστορία της περιοχής. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια.

Μετά τον Αγώνα και τις απονομές γιορτάσθηκε η Ψαράδικη Γιορτή, δίπλα στο χώρο τερματισμού του αγώνα με άφθονα εδέσματα της Λιμνοθάλασσας του Αιτωλικού, προσφορά των διοργανωτών.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα των ενηλίκων κάνοντας κλικ εδώ, και τους νικητές στις διάφορες κατηγορίες των αγώνων των μικρών κάνοντας κλικ εδώ.

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 5ος Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.