Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά ο «3ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης- Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου» το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – ΣΑΠΠΑΖ.
Ο χώρος εκκίνησης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου γέμισε από νωρίς το απόγευμα με ορεξάτους δρομείς και χαμόγελα από φίλους του τρεξίματος, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη και δυναμική ατμόσφαιρα, ενώ οι πολλές παιδικές παρουσίες έδιναν ακόμη περισσότερη ζωντάνια στην εκδήλωση.
Τη δύσκολη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων έτρεξαν σχεδόν 500 αθλητές ενώ στον παιδικό αγώνα 1.000μ οι συμμετοχές των παιδιών έφτασαν τις 150.
Τον αγώνα πλαισίωσαν δράσεις όπως ζέσταμα-stretching αθλητών από ειδικό πριν τον αγώνα και δραστηριότητες, όπως ζωγραφική και παιχνίδια για τα παιδιά.
Εκτός από τους αθλητές, πολλοί φίλοι ή συνοδοί γονείς γέμισαν ακόμη περισσότερο το χώρο με την παρουσία και το κέφι τους και στήριξαν την εκδήλωση.
Οι νικητές στη διαδρομή των 10χλμ ήταν στους άνδρες: 1ος Αλέξης Πασπάτης με χρόνο 34:48 , 2ος Νικόλαος Πάλλης με χρόνο 36:20 και 3ος Ιωάννης Λουκάς με χρόνο 38:07. Στις γυναίκες: 1η Rannelle MacCoy με χρόνο 44:28, 2η Εύη Ζαχαρία με 44:52 και 3η Αγγελική Τζώτζου με 49:03.
Μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές έγιναν κληρώσεις στους συμμετέχοντες όπου προσφέρθηκαν δώρα από χορηγούς του αγώνα. Βραβεύτηκε επίσης το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου ως το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στον παιδικό αγώνα.
Ο ΣΑΠΠΑΖ ευχαριστεί ιδιαίτερα και πρώτα από όλους το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) για την ευγενική υποστήριξη του Αγώνα και τη φετινήχρονιά.
Ο ΣΑΠΠΑΖ ευχαριστεί επίσης για τη συνεργασία τους Χορηγούς του αγώνα: PUMA, Dole, Biofreeze, HyperGym, Sportland, Studio Jyoti Yoga, Οπτικά Δανάη Κέσκου, Λάμπρο Κεραμάρη (beer-shop.gr), Λυχνία ΑΕ, Εργομετρικό κέντρο myathlete, καθώς και την εταιρεία Olympus Αθλητικά Έπαθλα για την ευγενική προσφορά των κυπέλων. Επίσης, τους Χορηγούς Επικοινωνίας Runnermagazine.gr και Runningnews.gr για τη συνεργασία τους και τη στήριξη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε το Εργαστήριο σφολιάτας Λιάπης Νικόλαος, Παραδοσιακά βουτήματα Γεώργιος Σαβοϋδάκης και Βουτήματα Νικόλαος Σιαράβας για την ευγενική προσφορά τους για τον παιδικό μπουφέ.
Επίσης οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους Υποστηρικτές για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα: το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» για την παροχή ασθενοφόρου και το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού
Ερυθρού Σταυρού και τον Γρηγόρη Καστάνη – φυσιοθεραπευτή.
Πολλές ευχαριστίες επίσης και στον Θοδωρή Ευθυμιάδη από το Α’ Σύστημα Προσκόπων Ζωγράφου για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, όπως και τους εθελοντές μέλη και φίλους του Συλλόγου που στελέχωσαν θέσεις στη γραμματεία και στους σταθμούς τροφοδοσίας, αλλά και σε άλλες θέσεις για τη σημαντική και πολύτιμη βοήθειά τους.
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, αποτελέσματα & φωτογραφίες δείτε στο: sappaz.gr και στο facebook.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον «4ο Γύρο Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου» το 2015!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΑΠΠΑΖ

&
της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Φωτογραφίες θα βρείτε και στο Dropbox:
https://www.dropbox.com/sh/937dqkdacv0kwen/AADaS5VpAZ1LebcechUFBTk0a
https://www.dropbox.com/sh/lpwa3t778lv62mn/AACThNNv318VK9CtXw3aIGCna

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.