Με σεβασμό και διακριτικότητα συγκεντρώθηκαν πάνω από 220 φίλοι όλων των ηλικιών, στο Πανεπιστημιακό στάδιο της Πάτρας για το στερνό αλλά Αθάνατο Αντίο των Τριών Αδικοχαμένων φίλων μας και αθλητών: του Γεωργίου Αντύπα, Αλέξανδρου Θεοφανίδη και της Σεμέλης – Θεοδώρας Αντύπα – Σινογιώργου. Πριν καλά-καλά προλάβουμε να τιμήσουμε τον χαμό του Γιώργου Αντύπα έφυγε από κοντά μας τελείως άξαφνα και απροειδοποίητα ο Αλέξανδρος Θεοφανίδης, σε όλους μας γνωστός στις υπεραποστάσεις, για το χαμόγελό του και την ηρεμία του και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από δύο μήνες φτάσαμε να θρηνούμε τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου με δυναμισμό, μόρφωση, όραμα και αστείρευτη δράση για αυτήν την ζωή, της Σεμέλης – Θεοδώρας Αντύπα – Σινογιώργου. Μια πρωτοβουλία των τριών δρομικών συλλόγων: ‘’lepanto’’ – ‘’Φειδιππίδης’’ και ‘’Σ.Δ.Υ. Πατρών’’ κατόπιν επικοινωνίας με τις οικογένειες των αδικοχαμένων φίλων μας.

Ένας δρομικός αγώνας 7 χιλ. στο πανέμορφο και καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο του Πανεπιστημίου, κατάλληλος για όλες τις δυνατότητες αθλουμένων και μη.

‘’Ο αγώνας δεν είχε τα χαρακτηριστικά ενός κανονικού δρομικού αγώνα’’

Διαβάστηκαν τα βιογραφικά των φίλων μας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και δόθηκε η εκκίνηση από τον Κο Παπαδόπουλο Χρήστο καθηγητή του τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών. Υπήρχε ένας ανεφοδιασμός στο 3,5 km. Όλοι έτρεξαν με πλήρη κατάνυξη και ηρεμία. Η διαδρομή χρονικά έκλεισε σε 1 ώρα και 20 λεπτά τερματίζοντας και οι τελευταίοι φίλοι μας. Στο σημείο του τερματισμού υπήρχαν νερά, σάντουιτς και παστέλια. Μετάλλιο τερματισμού δόθηκε σε όλους τους φίλους μας. Επιπλέον βραβεύτηκαν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες με χαρακτηριστικά μετάλλια. Στο μετάλλιο του τερματισμού και των βραβεύσεων αναγράφονταν και ονόματα των τριών φίλων μας.   Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον Κο Μικρώνη Γρηγόριο (εκπ. του Πανεπιστημίου Πατρών) στις οικογένειες των θανόντων. Η κόρη του Αλέξανδρου Κα Φαιαντώρα Θεοφανίδη έφερε και χάρισε πολλά από τα αθλητικά ρούχα και εμφανίσεις του πατέρα της.

RSCN2499

LEPANTO δρομικος ΑποχαιρετισμόςΣυμμετέχοντες δρομείς LEPANTO

Η διαδρομή προστατεύτηκε από ποδηλάτες ‘’ιατρούς’’ του Ε.Σ. Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγωστών Πάτρας.

‘’ΑΘΑΝΑΤΟΙ’’

ΓΙΩΡΓΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ – ΣΕΜΕΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Να ευχαριστήσουμε θερμά:

Τον πρύτανη και τη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πάτρας.

Τους Αχαϊκους Φούρνους του Μάκη Γεννάτου.

Τα καταστήματα Ξηρών Καρπών – Ζαχαρώδη του Σιδέρη Θεοφάνη.

 Οι συνδιοργανωτές σύλλογοι :

‘’lepantorunners’’ – Φειδιππίδης Πατρών – Σ.Δ.Υ. Πατρών                 

Δείτε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΔΡΩΝ.

  1. ΑΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ         25’: 47’’
  2. ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ       27’: 23’’
  3. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                     28’: 44’’RSCN2501

ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

  1. ΖΕΡΒΗ ΑΝΤΖΕΛΑ                          32’: 30’’
  2. ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ             33’: 32’’
  3. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΑ           33’: 45’’

RSCN2500

 

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.