Η πανέμορφη περιοχή Ψάθας– Αλεποχωρίου φιλοξένησε για 3η συνεχόμενη χρονιά, από όλη την Ελλάδα, 168 τριαθλητές μεταξύ αυτών (13 ομαδικά ) που αγωνίστηκαν στosprint   (750μ κολύμπι -20χιλ ποδηλασία -5χιλ τρέξιμο).Εξήντα πέντε (65) επιπλέον μικροί τριαθλητές (κολύμπησαν 150μ. ποδηλάτησαν 2 χιλ. και έτρεξαν 500μ !! ).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του οικογενειακού αθλητισμού’’ και δια βίου άθλησης με υγιή συναγωνισμό’’,όπως και για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ της ΦΛΟΓΑΣ.Στόχος μας για το 2015 μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή (περισσότερο στα μικρά παιδιά που πρέπει να γνωρίσουν το τρίαθλον) και λιγότερα τεχνικά λάθη . Ο καιρός βοήθησε και οι αθλητές παντός ρυθμού απόλαυσαν, κολυμπώντας τα πεντακάθαρα και ήρεμα νερά του Κορινθιακού κόλπου, με την ασφάλεια 8 έμπειρων ναυαγοσωστών σε ολόκληρη την κολυμβητική διαδρομή και μετέπειτα ποδηλάτησαν και έτρεξαν δίπλα στη θάλασσα με φόντο τον μυθικό Κιθαιρώνα, τον Ελικώνα, τα Γεράνεια και τον Πατέρα. Ο αγώνας κύλησε ήρεμα και τα ποικίλα όμορφα συναισθήματα πόνου και χαράς των τριαθλητών που είναι και το ζητούμενο της σκληρής αυτής προσπάθειας, μπορούσε κανείς εύκολα να τα διακρίνει κατά τον τερματισμό τους, ανάμεσα στα χειροκροτήματα   όλων μας.

Η 2η εκκίνηση δόθηκε για μαθητές και μικρότερα παιδιά που έφεραν   μπρατσάκια και βοηθητικές ρόδες (τέτοια θέλουμε), που με μεγάλο πάθος και ενθουσιασμό έδωσαν μεγαλύτερη οντότητα στην αθλητική αυτή συνάντηση.

Συγχαίρουμε όλους τους αγωνιζόμενους για την προσπάθεια και τους   ευχαριστούμε για το συμβολικό ποσό υπέρ της ΦΛΟΓΑΣ. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Γιώργο Δρίκο που είναι πλέον FAN του τριάθλου και επιθυμία του να γίνει το ΨΑΘΑΘΛΟΝ θεσμός .Την πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Βιλλίων κ. Ρούσση –Παππά Ξανθή για την καλή συνεργασία μας. Τον υπεύθυνο χρονομέτρησης αγώνα και Σπαρταθλητή Θανάση Καννελόπουλο με τον βοηθό του Δημήτρη Ζωναρά και Γιώργο Λάλο, μέλη του Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Πετρούπολης . Τους φίλους Γιάννη Μάντη (ποδηλάτη αποστάσεων)   την κολυμβήτρια –τριαθλήτρια Ειρήνη Δρόσου, τον δρομέα και σύγχρονο «Φειδιππίδη», Σπύρο Σπυρόπουλο. Τους πανέτοιμους Ναυαγοσώστες, που περίσσευε η άρτια οργάνωσή τους SLIFEGUARDHELLAS ΣΠΥΡΟΣ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗΣΜΑΝΙΑ ΜΠΙΚΩΦ’’.Tον εξαίρετο τριαθλητή Γιώργο Γκούντα, 3ο νικητή του αγώνα ο οποίος μας έκανε την τιμή να φέρει στον μικρό αγώνα ομάδα   παιδιών με ειδικές δυνατότητες ΑΜΕΑ τα οποία και γυμνάζει. Την τροχαία Ελευσίνας –Μεγάρων-Βιλλίων. Θέλω επίσης να ευχηθώ στον καλό μου φίλο Θηβαίο τριαθλητή Θανάση Βλάχο ( ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία στο ‘’ΨΑΘΑΘΛΟΝ ‘’)να έχει επίσης καλή επιτυχία και στο πρώτο του IRONMAN της Ελβετίας (Ζυρίχη) τον επόμενο μήνα.

Επιμένουμε στον υγιή λαϊκόαθλητισμό για ψυχοσωματική ανάταση που φέρει την συναδελφική αλληλεγγύη για μια καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας. Υγεία πρωτίστως και ότι το καλύτερο για όλους εσάς!

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

                                                                                                     Υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής

                                                                                                                    Τάσος Σταθόπουλος

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.