Όσον αφορά την απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Σταυρόπουλου στον Σύλλογο Δρομέων Lepanto για τη μη διοργάνωση του αγώνα για την απελευθέρωση της Ναυπάκτου, έχουμε απλώς να παρατηρήσουμε ότι ο κ. Αντιδήμαρχος προσπάθησε ατυχώς να κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς πραγματικά να πει τίποτα καινούριο. Οι θέσεις μας στο προηγούμενο δελτίο τύπου του Συλλόγου μας, εξακολουθούν να δίνουν όλες τις απαντήσεις.

Ερωτούμε: αφού όπως υποστηρίζει ο κ. Αντιδήμαρχος ο Δήμος παρείχε τα μέγιστα στην συνδιοργάνωση, αφού ανέλαβε εκείνος προσωπικά τους χορηγούς, αφού και στο οργανωτικό μέρος ο Δήμος έβαζε την μερίδα του λέοντος και αφού όλες οι βασικές παροχές θα παρέχονταν, ΓΙΑΤΙ τελικά ο αγώνας των ενηλίκων δεν ήταν εφικτό να γίνει;

Την Κυριακή 4/5/2014, ο Σύλλογος μας συνδιοργανώνει με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Αχαΐας) έναν μεγάλο ορεινό αγώνα στα Λακκώματα Αχαΐας με τίτλο «ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 2014, Ερύμανθος mountain trail» (website: http://erimanthostrail.gr). Καλούνται όλοι οι φίλοι δρομείς από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα αλλά και από όλη την Ελλάδα, να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους.

Εμείς δεν μένουμε πίσω. Προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε να προάγουμε το αθλητικό ιδεώδες σε όλη την ευρύτερη περιοχή μας. Ελπίζουμε του χρόνου να καταστεί και πάλι δυνατή η διοργάνωση ενός νέου μεγάλου αγώνα για την Απελευθέρωση της πόλης μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Lepanto

Από admin

Μια σκέψη στο “Απάντηση του Συλλόγου “Lepanto” στον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρόπουλο σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 25/04/2014 στην εφημερίδα «Εμπρός»”
  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.