Το δεύτερο Lamia Night & Run πραγματοποιήθηκε χθες με τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αγγίζοντας τους 1800 συμμετέχοντες.

Συμμετείχαν όλοι, Πρωταθλητές, αθλητές, αθλούμενοι όλων των ηλικιών πλημμυρίζοντας τη πόλη με τη θετική τους  ενέργεια.

Πολύ μεγάλη και συγκινητική η συμμετοχή στην κατηγορία ΑμΕΑ.  Πάνω από 75 συμμετέχοντες έτρεξαν παρακινούμενοι  από τους συνοδούς τους και καταξιωμένους αθλητές με τον κόσμο να τους αποθεώνει κατά τον τερματισμό τους.

Η προσφορά των Εθελοντών ήταν αδιαμφισβήτητα σημαντική για το τόσο καλό τελικό αποτέλεσμα.

Τα σχήματα που συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις  του αγώνα ξεσήκωσαν τους πολλούς θεατές που παρευρεθήκαν στη πλατεία και σε όλη τη διαδρομή.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένας στους τρεις αθλητές ήταν εκτός νομού και κατά κοινή ομολογία τους ενθουσιάστηκαν από τη διοργάνωση της πόλης μας.

Αισθητή η παρουσία των νέων ηλικιών από τα σχολεία με το 6Ο Γυμνάσιο να φτάνει τις 75 συμμετοχές.

Άξιες συγχαρητηρίων οι επιχειρήσεις που παρείχαν στη διοργάνωση προϊόντα τους συμβάλλοντας στην αναβάθμισή της.

Όλοι οι παραπάνω συμμέτοχοι σε έναν αγώνα γιορτή για τη πόλη  σε μια κατάμεστη πλατεία Πάρκου που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε την καθημερινότητά μας.

Στους ανδρες στα 10 χιλιόμετρα πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Μίνου με 35:00, δεύτερος ο  Γιώργος Διαλεκτός με χρόνο 36:03 και τρίτος ο Γιώργος Βαλαβάνης με 37:17. Στις γυναίκες πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Μαρία Μάλαι με 41:28, δεύτερη η Χαρά Τσίκνα με 45:24 και τρίτη η Πόπη Γαντζούδη με 46:55.

Στα 3km πρώτος τερμάτισε ο Μάριος Αναγνώστου με 10:52, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Μαρία Λίβα με 11:34 και την τρίτη θέση ο Μιχάλης Χαρακόπος με 11:35. Η σειρά κατάταξης στους άνδρες είναι Μάριος Αναγνώστου, Μιχαήλ Χαροκόπος και Χρίστος Αντωνίου (11:58) και στις γυναίκες Βασιλική Λίβα, Άννα Μαρία Προδρομίδου και Μαριάννα Τσάπαλη (13:03).

Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν στα 10Κμ οι Χρήστος Κόγγος (θέση 66 στους 495 συμμετέχοντες με χρόνο 49’35”) και Θωμάς Τούντας (θεση 135 στους 495 συμμετέχοντεςμε χρόνο 54′ 37”).
Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα Lamia Night Run 2014”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.