Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο τρίτος αγώνας δρόμου “Τρέχοντας στην Καλλιθέα” (Kallithea Run 2014)., με δυο μεγάλους αγώνες δρόμου 5 και 10χλμ. Οι συμμετοχές διπλασιάστηκαν από πέρσι αλλά όλα κύλησαν ομαλά χάρη στις προσπάθειες διοργανωτών και εθελοντών.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής-Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και του ΣΕΓΑΣ.

Η επιτυχημένη 3η διοργάνωση είναι αποτέλεσμα της άψογης οργανωτικής δομής της γεγονός που οι δρομείς αγκάλιασαν από την πρώτη διοργάνωση και με τον τρόπο αυτό δείχνουν την συνέχεια του αγώνα που τείνει να γίνει θεσμός.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, ο Αντιπρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ και Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Παναγιώτης Δημάκος και ο Πρόεδρος του οργανισμού άθλησης Γιώργος Μαργωμένος ήταν μεταξύ και των άλλων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που παραβρέθηκαν καθώς και ο Λάμπρος Κανελλόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής επιτροπής UNICEF.
Στα 10χλμ εύκολα νικητής ήταν ο Κώστας Δρόσος με 32:53. Δεύτερος τερμάτισε ο Νίκος Πάλλης με 34:13, ενώ τρίτος ήταν ο Ευάγγελος Μαλιόγλου με 34:27. Στις γυναίκες ξεχώρισε η Έλενα Λεβεντάκη που κέρδισε με 00:38:40. Δεύτερη ήταν η Ειρήνη Χριστάκη με 44:24 και τρίτη η Κωνσταντίνα Γκέρκο με 46:24.
Στα 5χλμ πρώτος ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου 17:24, δεύτερος ο Κώστας Νικολάου 17:35 και τρίτος ο Ανδρέας Ροκοπάνος 18:33. Πρώτη γυναικα η Δέσποινα Λουτριώτη 21:52, δεύτερη η Κατερίνα Σάπαρη 24:30 και τρίτη η Ιωάννα Παυλοπούλου (24:45).

Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Σωτήρης Κωσταρέλλος (150ς στους 226 τερματίσαντες, 00:20:21).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες.

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.