Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ, μετά την διεξαγωγή των Μητροπολιτικών Αγώνων που έγιναν την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, θα ήθελε να ανακοινώσει ότι τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα στο http://efklisrunnersclub.blogspot.gr/ και στο facebook, όσοι δρομείς το επιθυμούν μπορούν να βρουν σχετικό φωτογραφικό υλικό.
Αναλυτικότερα όσον αφορά ορισμένα στατιστικά στοιχεία των αγώνων θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι έγινε ένας συμβολικός αγώνας για τα άτομα με μυϊκή δυστροφία, ένας αγώνας 2 χλμ για παιδιά έως 12 ετών στον οποίο έλαβαν μέρος 150 παιδιά, ενώ στους αγώνες 5 χλμ, 10χλμ και 21 χλμ είχαμε 768 αρχικές εγγραφές αθλητών εκ των οποίων τελικά έλαβαν μέρος 650 αθλητές. Επίσης έτρεξαν χωρίς αριθμό περίπου 140 αθλητές. Σημειωτέον ότι στον αγώνα των 5 χλμ έλαβε μέρος και αθλήτρια ΑΜΕΑ με τροχήλατο αμαξίδιο με συνοδό την προπονήτριά της.
Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την υποστήριξη των εθελοντών του ΚΕΘΕΑ – ΕΞΑΝΤΑΣ – ΝΟΣΤΟΣ. Πενήντα και πλέον άτομα, εκπαιδευτές, γονείς και παιδιά, συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου η διοργάνωση του αγώνα να είναι η καλύτερη δυνατή. Τους ευχαριστούμε δημόσια.
Επίσης, πολύτιμη ήταν η υποστήριξη που μας παρείχαν οι εθελοντές του π. Κάμπινγκ Βούλας, καθώς και οι πολυάριθμοι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους απευθύναμε και μας βοήθησαν σημαντικά.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι χορηγοί μας: ASICS , SUNICK, μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ, INTERAMERICAN και στο εργομετρικό κέντρο MYATHLETE

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και είχε την στήριξη των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αγίου Δημητρίου και Ηλιούπολης.
Η χρονομέτρηση και οι online εγγραφές έγιναν από την εταιρεία HEX EΠΕ, τα μετάλλια και τα έπαθλα του αγώνα ήταν δημιουργία του εργαστηρίου επάθλων και μεταλλίων Olympus. Το δρομικό ηλεκτρονικό έντυπο runningnews.gr πρόβαλε και φιλοξένησε διαφήμιση του αγώνα μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία τους.
Επίσης, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για τα όποια λάθη προέκυψαν και αφορούσαν τεχνικές παραλείψεις, αμέλειες ή αστοχίες. Σας ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλια και σας βεβαιώνουμε ότι θα ληφθούν υπόψη στην επόμενη οργανωτική μας προσπάθεια, προκειμένου να παρουσιασθούμε ακόμα πιο δυνατοί.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο ΕΥΚΛΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι με την παρουσία σας συμβάλλατε στην επιτυχία της αθλητικής γιορτής, καθώς και στην επίτευξη των κοινωνικών σκοπών που είχαμε θέσει, όπως η προβολή των αιτημάτων των ατόμων με μυϊκή δυστροφία, η στήριξη των ατόμων που φιλοξενούνται στις θεραπευτικές κοινότητες που αγωνίζονται για την ισότιμη κοινωνική τους επανένταξη, η συγκέντρωση ειδών ρουχισμού για τους άστεγους συμπολίτες μας, η διατράνωση της θέσης μας για διεκδίκηση δημόσιων αθλητικών χώρων και ειδικότερα το αίτημα για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού το οποίο έχει ανάγκη όλη η Αττική και που ανταποκρίνεται στο όραμα μας για Πολιτισμό και Άθληση!

Με αυτό το πνεύμα σας ευχόμαστε,
Καλούς δρομικούς αγώνες και Καλό Πάσχα
Το ΔΣ του Ε Υ Κ Λ Η

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.