Ο σύλλογός μας σκοπεύει να πάρει νέες εμφανίσεις συλλόγου.
Η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Adidas εφόσον τους  πούμε πόσα τεμάχια θέλουμε από κάθε κωδικό, μπορούν  να μας κάνουν προσφορά σαν Σύλλογο. Στο εξελάκι στο κάτω μέρος του αρθρου φαίνονται και οι αντίστοιχες τιμές από την Startfitness. Από τη σύγκριση φαίνεται ότι η Startfitness είναι πολύ φθηνότερη και δεν ξέρω αν η προσφορά της Ελληνικής adidas μπορεί να την φθάσει, ακόμα κι αν πάρουμε πολλά κομμάτια.

Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν στο email του συλλόγου ή τηλεφωνικά μέχρι τις 15 Απριλίου 2014 με τον Χάρη Ορφανουδάκη (τηλ 6946464574) αναφέροντας ποσότητα και κωδικό προιόντος

Δείτε τα προιόντα της Adidas.

Από admin

3 σχόλια στο “Εμφανίσεις συλλόγου Lepanto από την Adidas”
  1. ΟΙ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ADIDAS ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ DRY FEET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?

  2. Το μπλουζάκι είναι κορυφαίο. Έχω σε άλλο χρώμα ένα προηγούμενο, λίγο φθηνότερο μοντέλο και είναι τελείως διαπνέον και ανάλαφρο. Επίσης αντίστοιχο μοντέλο έχουν και οι Γεωργικόπουλος, Λαγουδάκης και έχουν την ίδια άποψη.
    Έχω και το σορτσάκι σε λίγο κοντύτερο και είναι κι αυτό πολύ καλό, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο από το Ronhil που ήδη έχουμε. Οπότε αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα για όλα, μπορεί να αποφύγει το σορτσάκι.
    Όσο για τα παπούτσια τα έχει ο Παπαδογιώργος και λέει ότι είναι φοβερά. Βέβαια θεωρώ ότι είναι περισσότερο αγωνιστικά παπούτσια και όχι προπονητικά.

  3. ΧΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.