Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από διάφορα μέρη της Ελλάδος και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ «ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ» που διοργάνωσαν οι: Δήμος Λέσβου, σύλλογος δρομέων Lepanto, ΣΕΓΑΣ Μυτιλήνης, Σ.Δ.Μ. ΣΚΑΜΑΝΔΡΙΟΣ, ποδηλατικός σύλλογος Lesvos – Randonneurs, Γ.Σ.Μ. ΑΛΚΑΙΟΣ, Α.Σ.Μ Αθλοκίνηση.

Στο μεγάλο  αγώνα των 22,9Κμ  νικητές  ήταν: στους ανδρες ο Χμαϊντούχ Χουσεΐν και στις γυναίκες  η Καλλιόπη Δελόγκου.

Το σύλλογό μας στο αγωνιστικό μέρος εκπροσώπησε ο Γιώργος Πασχάλης στα 5Κμ (120ς- 23′ 02”).

Στην κλήρωση για τα τρία ποδήλατα που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του αγώνα, οι αριθμοί που κερδίζουν τα τρια ποδήλατα είναι:  925, 927, 528 (κ. Σελάχας). Παρακαλούνται οι κάτοχοι των παραπάνω αριθμών νε επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές για να πάρουν τα ποδήλατά τους. (κ. Σισμανίδης Γιώργος, 6936819955) ή στο εμαιλ lesvosrace@gmail.com.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα, φωτογραφίες και video στο site του αγώνα, lesvosrace.lepantorunners.gr

θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας για το αγώνα και την περαιτέρω βελτιώσή του.

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 1ου αγώνα δρόμου Λέσβου “Αρίστανδρος””
  1. Θα είθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν σ΄αυτήν την τόσο δύσκολη προσπάθεια, όπως επίσης και όλους τους συναθλητές μου που ήρθανε από διάφορα σημεία της Ελλάδος για να τιμήσουνε το νησί μας και την ιστορία μας.
    Με σεβασμό και εκτίμηση στό πρόσωπο όλων σας
    Καραχάλιας Δημήτριος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.