Την Κυριακή 10/11/2013 12 μέλη του Ε.Ο.Σ. Ναυπάκτου περπάτησαν τμήμα του κεντρικού μονοπατιού που συνέδεε την ορεινή Ναυπακτία με την Ναύπακτο.
Συγκεκριμένα έγινε πεζοπορία, και καθαρισμός του μονοπατιού ,από το Χάνι Πλούμη πριν την πάνω είσοδο του Ανθόφυτου, μέχρι την Αγία Κυριακή.
Το πρώτο τμήμα από Χάνι Πλούμη μέχρι το χωματόδρομο πάνω από το Ανθόφυτο (Γρανίτσα) είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι του μονοπατιού μέχρι το Χάνι Χρυσανθόπουλου, όπου και το μονοπάτι καταστράφηκε από τον δασικό δρόμο και συνεχίζει πάνω σ` αυτόν,χρειάζεται αρκετές παρεμβάσεις και καθαρισμό σε μεγάλο βαθμό.
Στην προσπάθειά μας αυτή συμμετείχε και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλόγου Λεπτοκαριτών Ανδρέας Ευθυμιόπουλος και συμφωνήσαμε να επανέλθουμε ενώνοντας τις δυνάμεις και των δύο συλλόγων για να καθαρίσουμε και να αναδείξουμε το πολύ όμορφο αυτό μονοπάτι.

Περισσότερες φωτογραφίες στο blog του ΕΟΣ Ναυπάκτου

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.