Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο  7 Αυγούστου 2010  ο 2ος αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» (ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΘΑΜΑ)

Ο Δήμος Αθαμανίας εκτείνεται στους πρόποδες των σημερινών Τζουμέρκων τα οποία πήραν το όνομα Αθαμανικά Όρη από τον μυθικό βασιλιά Αθάμα.

Ολόκληρη η διαδρομή ηταν ασφαλτοστρωμένη. Η θέα σε πολλά σημεία της διαδρομής είναι υπέροχη και το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής εκτείνεται σε δάσος από έλατα.

Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Γιάννης Σταμπέλος που τερμάτησε στην πολύ καλή 22η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα στους 81 αθλητές που τερμάτησαν. Στην κατηγορία του ήταν 5ος.

Νικητής ήταν ο Ορέστης Μήτσης του ΑΟ Πρέβεζας με 47:23. ταχύτερη γυναίκα η Θεολογία Αρβανίτη του Γ.Σ. Τρικάλων με 1:03:26.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

Επίσης η επιτροπή διοργάνωσης του αγώνα εδωσε προς δημοσίευση το παρακάτω κείμενο σχετικά με τα αποτελέσματα:

“Κατά την ανάλυση των αποτελεσμάτων την επόμενη του αγώνα διαπιστώσαμε ότι από δική μας ευθύνη έγιναν κάποια λάθη στην κατάταξη των αθλητών τα οποία δυστυχώς (λόγω της πίεσης του χρόνου για τις απονομές), δεν τα αντιληφθήκαμε αμέσως. Συγκεκριμένα από δικό μας λάθος υπήρχαν 2 αθλητές με το νούμερο 72 και αυτό είχε ως συνέπεια να βγεί λανθασμένη κατάταξη στις ηλικιακές κατηγορίες ανδρών 20-29 και 60 και άνω. Η σωστή κατάταξη είναι αυτή που δημοσιεύεται . Επίσης από λάθος σταμάτησε το χρονόμετρο λίγο πρίν την ολοκλήρωση του αγώνα και γι αυτό  δεν υπάρχουν χρόνοι για τους τελευταίους αθλητές. Ζητάμε συγνώμη για όλα αυτά αλλά και για τυχόν άλλα λάθη και παραλείψεις του αγώνα.”

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.