Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Αυγούστου 2010 στις 18.30, με διοργανωτή τον Δήμο Μώλου και τον ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ο 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 13.700 μ., Διάσχιση του όρους Καλλίδρομου.

Αφετηρία και τερματισμός ήταν η κεντρική πλατεία της Μενδενίτσας. Η διαδρομή του αγώνα ήταν πανέμορφη, μέσα στα αιωνόβια έλατα του Καλλίδρομου. Η εκκίνηση έγινε στα 520 μ. υψόμετρο, ακόλουθα μέχρι τα 7 Κμ φθάνει στα 810 μ. και συνεχίζει με συνεχή ήπια κατηφορική κλίση στην πλατεία της Μενδενίτσας.

Στον αγώνα των 13,7 Κμ συμμετείχαν 107 αθλητές , πολύ μεγαλύτερος αριθμός από αυτόν που περίμεναν αρχικά οι διοργανωτές. Πριν των αγώνα των 13,7Κμ έγινε αγώνας παιδιών (συμετείχαν 56 παιδιά!) στο γύρο του χωριού μήκους 1,7κμ.

Ο σύλλογός μας διοργάνωσε εκδρομή στη Μενδενίτσα και εκπροσωπήθηκε στον αγώνα από 9 δρομείς, τους εξής (με τη σειρά που τερμάτισαν): Παπαδογιώργος Χρ. (6ος), Καραχάλιας Δημ. (8ος), Αθανασόπουλος Δημ. Τούφας Στέφ., Δημόπουλος Γιώργος, Πασχάλης Γ., Σταυρόπουλος Σπ., Καμπάς Πέτρος, Μακρής Κώστας.

Νικητής αναδείχτηκε ο Χατζηγιάννης Γιώργος με τον πάρα πολύ καλό χρόνο 50:06. Στις γυναίκες πρώτευσε η Σιλαίου Ασημίνα με 1:13:23

Η διοργανωσή ήταν πολύ καλή. Υπήρχαν νερά και ισοτονικά σε 4 σημεία της διαδρομής.  Στους νικητές στις Κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και παιδιών απονεμήθηκαν κύπελα. Εγιναν ειδικές βραβεύσεις σε δρομείς και άτομα του χωριού. Μοιράστηκαν Διπλώματα και Μετάλια στους αθλητές που συμμετείχαν.

Μετά το τέλος του αγώνα και των απονομών ακολούθησε μπουφές για τους δρομείς του αγώνα.

Κατεβάστε τα επίσημα αποτελέσματα.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών

Φωτο Αγώνα

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.