Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο 29ος Αγώνας Υγείας 10χλμ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών. Οι συμμετοχές είχαν ολοκληρωθεί από το βράδυ τις προηγούμενης μέρας φτάνοντας τις 1780.

Στον αγώνα ξεκίνησαν τελικά περίπου 1500 δρομείς, αριθμός που αποτελεί και νέο ρεκόρ για τη διοργάνωση. Η παραλιακή Λεωφόρος Ποσειδώνος πλημμύρισε από κόσμο δημιουργώντας υπέροχα συναισθήματα. Ο αρκετός κόσμος που είχε καταφτάσει ενθάρρυνε τους δρομείς στην προσπάθειά τους.

Μεγάλος νικητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Δρόσος έχοντας μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Δεύτερος ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και τριτος ο Κώστας Ρήγας. Μάλιστα ο Δρόσος είχε τρέξει και χτες το πρωί στον Γύρο Σητείας όπου ήταν 2ος. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα, δεύτερη η Μαριάνθη Μαρματάκη ενώ στη τρίτη θέση τερμάτισε η ολυμπιονίκης του βάδην Αθανασία Τσουμελεκα.

Το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι Νικος Αργυρός και Σωτήρης Κωσταρέλος (45:08 – ατομικό ρεκόρ).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα κάνοντας κλικ εδώ.

1. Πρώτη Φωτογραφική Συλλογή
Εκκίνηση – Εκκίνηση Παιδιών – Τερματισμοί Παιδιών -Τερματισμοί Α’ Μέρος – Μερικές εικόνες από τα πριν και τα μετά τον αγώνα.

2. Δεύτερη Φωτογραφική Συλλογή
Τερματισμοί Β’ Μέρος
– Πολλές εικόνες από τα πριν και τα μετά τον αγώνα.

3. Τρίτη Φωτογραφική Συλλογή ( Μη τη χάσετε) – ΟΛΑ τα παραπάνω αλλά με άλλη φωτογραφική μηχανή.
Εκκίνηση – Εκκίνηση Παιδιών – Τερματισμοί Παιδιών – Διαδρομή λίγο πριν τους τερματισμούς – Και όπως πάντα εικόνες από τα πριν και τα μετά τον αγώνα.

Από admin

Μια σκέψη στο “Αποτελέσματα 29ος Αγώνας Υγείας Αθηνών 10χλμ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.